На вихідних в Україні опадів не очікується, також синоптики обіцяють помірне потепління.

У суботу та неділю на території України буде відносно тепло і сонячно, опади не прогнозуються. Про це в п'ятницю, 8 лютого, повідомляє Укргідрометцентр.

Зима
Зима

У суботу, 9 лютого, по всій країні очікується мінлива хмарність. Найтепліше буде на заході і на півдні країни, де очікується денна температура до 6 градусів тепла, а вночі може опуститися до -5. На півночі температура повітря вдень -1...1 градус, а вночі -7...-9. На сході України вдень синоптики прогнозують -1...-4 градуси, а вночі -10...-12. У центральній частині країни синоптики прогнозують вдень -1...1 градус, а вночі -6...-8.

У Києві температура повітря вдень очікується в районі -1...1 градус, а вночі -7...-9.

Популярні новини зараз
Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Більше не видурять гроші: як перевірити, що сайт, банківська картка чи мобільний номер є шахрайськими Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

У неділю, 10 лютого, по всій Україні збережеться мінлива хмарність. Температура очікується на рівні попереднього дня, лише на сході країни трохи потеплішає. Так, у східних областях вдень синоптики прогнозують 0...2 градуси, а вночі -10...-12. На заході вдень очікується 6...8 градусів тепла, а вночі -1...-3. У північних областях температура повітря вдень -1...1 градус, а вночі -5...-7. На півдні очікується вдень 4...6 градусів, а вночі -1...-3. У центральній частині країни синоптики прогнозують вдень -1...1 градус, а вночі -6...-8.

У Києві в неділю також сухо. Температура повітря вдень -1...1 градус, а вночі -5...-7.

Також ми писали, що весна серед зими – феномен, який вже закрався в Україну, і про який тут і там трублять синоптики. І Укргідрометеоцентр, і відомий синоптик Наталка Діденко одностайні: українців чекає весняна романтика.

Зупинимося на прогнозах Наталки Діденко. На своїй сторінці у Facebook синоптик у четвер, 7 лютого, розповіла своє "бачення" погодного майбутнього.