Руйнівний циклон "Гаджа" який несе руйнування на півдні Індії, став причиною загибелі як мінімум 33 людей

Про це говорить РБК-Україна з посиланням на AP.

Стверджується, що більше 82 тисяч чоловік були евакуйовані з району, де смертельна стихія руйнує все на своєму шляху. Рятувальні роботи проводяться за участю військово-морського флоту Індії, а також вертольоти. До того ж, влада Індії проводить гуманітарну місію для постраждалих.

П'ятниця, 16 листопада, ознаменувалася для індійців появою смертельного циклону "Гаджа", який в купі з потужною зливою і вітром (швидкістю 90 км/год) стрімко спустошує шість індійських районів у штаті Таміл-Наду.

Популярні новини зараз
Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

За повідомленням одного з чиновників, рятувальники знайшли 13 загиблих в п'ятницю, ще 20 – в суботу. Велика частина людей загинула від повеней, зруйнованих будинків та електричних ударів.

Нагадаємо, Вогняне пекло в Каліфорнії: рятувальники ледь справляються, у вогні "розчинилося" більше тисячі

У США в штаті Каліфорнія рятувальники продовжують боротися з вогнем. З'явилася інформація, що число жертв досягло 71 людини. А зниклими без вісті числяться 1011 осіб.

Лісові пожежі у Каліфорнії
Лісові пожежі у Каліфорнії

Про це стало відомо завдяки повідомленням видання Reuters, яке посилається на заяву шерифа округу Бьютт в Північній Каліфорнії Корі Хонеа.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Все навколо червоне: потужна буря атакувала місто, люди в паніці задихаються

Австралійський місто Новий Південний Уельс накрила гігантська пилова буря.

Ролик, що демонструє видовищний явище, виклали на YouTube і Facebook.

Як видно на відео, небо було пофарбовано в червоний колір через те, що його оповило густим пилом.

Також Знай.uа" писав про те, що Стихія змила шкільний автобус в море, багато загиблих

В Йорданії через затоплення автобуса загинуло щонайменше 20 людей, пошуки зниклих без вести тривають.

В результаті раптової повені під час шкільної прогулянки в околицях Мертвого моря загинуло 20 осіб, 14 із загиблих - діти у віці до 14 років. Про це повідомляє Reuters.

Трагедія сталася у четвер, 25 жовтня, в Йорданії, коли в долині раптово почалася злива. Екскурсійний автобус, в якому знаходилося 37 школярів та 7 вчителів, змило потоками води в море. Рятувальники і працівники лікарень вже назвали трагедію однієї з найстрашніших у королівстві за останні роки.