Двох військовослужбовців ЗСУ затримали співробітники Служби безпеки України в Бахмуті (колишній Артемівськ). Відомо, що причиною затримання стали підозри у незаконному продажі зброї. Молодих людей затримали на гарячому, під час спроби продати автомат та кулемет Калашникова.

Про це стало відомо завдяки повідомленню прес-службу СБУ.

За інформацією силовиків, українські військові перебувають на службі в одній з військових частин у зоні ООС. Виявляється, це не перша угода. Зловмисники вже неодноразово збували зброю і боєприпаси, списані з обліку як втрачені під час військових дій в 2014 році.

Популярні новини зараз
Українцям приготували приємний "бонус" до пенсії: хто у черзі на доплати Українців попередили про "важкі" платіжки за світло "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон В Україні з’явився новий вид пенсій: отримати може кожен, але доведеться поділитись
Показати ще

Відомо, що військовослужбовців вдалося затримати під час чергової операції, коли за автомат, кулемет і патрони до них вони отримали 30 тисяч гривень. Раніше за снайперську гвинтівку вони виручили 20 тисяч гривень. Також за місцем проживання одного із затриманих виявили ще чотири автомати Калашникова. Слідчі дії за фактом розкрадання матеріальних засобів ЗСУ тривають, фігурантів помістили під варту на час досудових заходів.

Варто нагадати, що в Одесі блокували діяльність кримінального угруповання, яке спеціалізувалося на вимаганні грошей у громадян. Зокрема, зараз вже відомо, що оперативники спецслужби встановили, що до складу незаконного угруповання входили раніше судимі вихідці з Північного Кавказу.

"Зловмисники, застосовуючи фізичне насильство та психологічний тиск, "вибивали" неіснуючі борги в місцевих жителів", – заявляє СБУ.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що після оголошення про російсько-білоруську військову співдружність, на території Республіки Білорусь почали будівництво інфраструктури, яку можуть використовувати у військових цілях. Зокрема, повідомляється, що зараз активно будуються дороги на території заказника "Ольманские болота", який межує з Україною в Брестській області. Як передає replyua.net про це повідомляє Хартія 97 посилаючись на джерело.

Нагадаємо, путінські відморозки в ООС пішли на страшні провокації проти наших бійців.

Як повідомляв Знай.uа Путіну кінець: українська армія отримає потужні ракетні комплекси "Вільха".

Знай.uа писав, НАТО створить суперзброю нового покоління: Путіна не врятують навіть ядерні боєголовки.