Прокуратура Полтавської області повідомила про те, що батьки маленької дівчинки, які розбещували та ґвалтували доньку, підуть під суд.

Під час слідства стало відомо, що 35-річний батько та 31-річна мати заробляли на своїй маленькій донечці, якій було всього 6 років.

Вони знімали порнографічні відео та продавали їх через мережу інтернет. Дівчинка страждала з 3-річного віку, адже саме 3 роки тому батьки почали виробляти контент. Дівчинку сексуально експлуатували приблизно 63 рази. Злочини відбувались у двох містах – Полтаві та Дніпрі.

Злочинцям інкримінують кілька статей, за якими їм загрожує 15 років ув'язнення.

Популярні новини зараз
Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будете робити це перед працівниками ТЦК – сядете на 8 років: українців суворо попередили Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

На сьогодні дитина знаходиться у закладі соціально-психологічної реабілітації, а батьки – під вартою.

Також прокуратура Полтавської області завершила досудове розслідування у справі про насильство батьків над 3-річною дитиною. Підозрювані можуть відправитися за грати терміном до 15 років.

Нагадаємо, ціна життя - 25 гривень: маршрутник вигнав студентку на мороз, вона трагічно загинула. У Житомирській області 20-річна дівчина замерзла насмерть. У студентки не було 25 гривень на проїзд, тому водій вирішив висадити її морозної ночі серед траси.

Як раніше повідомляв Знай.ua, сталося викрадення дівчат у Києві: поліція розповіла подробиці злочину. Інформація про те, що в Дарницькому районі Києва нібито викрали двох дівчат, затягнувши силою в машину, виявилася недостовірною, передає УНН з посиланням на Відділ комунікації Національної поліції Києва. "Інформація про викрадення дівчат не має свого підтвердження, зараз заявники, які повідомили про це викрадення, пишуть зустрічну заяву, що ні до кого претензій не має", - сказали в прес-службі.

Також Знай.ua" писав про те, що дочка кримінального авторитета влаштувала зону в школі. Жорстоке побиття чернігівської школярки розбурхало соцмережу. Інші школярі спостерігали за ситуацією, знімали на відео і не втручалися у бійку. Деякі навіть аплодували. Зазначається, що подібний інцидент там відбувся не вперше. Одна з героїнь жорсткого відео виявилася дочкою кримінального авторитета.