СБУ викрила плани спецслужб Росії, спрямовані на дестабілізацію ситуації в нашій державі на релігійному грунті.

Про це стало ясно з заяви прес-служби СБУ.

СБУ
СБУ

"Співробітники СБУ встановили, що спецслужби РФ і підлеглі їм МДБ "ЛНР/ДНР" здійснюють пошук виконавців, які за 2 тисячі доларів США готові зробити підпали культових споруд УПЦ МП. За умови надання в якості звіту відеозапису злочинних дій, зловмисник пообіцяв прислати дві тисячі доларів США на картковий рахунок, відкритий в одному з українських банків", - йдеться в заяві СБУ.

Дії агентів Росії виглядали так (оригінал збережено)

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Українським родинам виплатять 10800 грн: як подати заявку Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот
Показати ще

"Намалювати на місці будь-який із запропонованих символів;

Почати зйомку, зняти темряву і момент загоряння. Зняти секунд 10 горіння.

Дотла палити не обов'язково, головне, щоб будівля храму почала горіти.

Об'єкт будь-який. На вибір. Обов'язково МОСКОВСЬКИЙ ПАТРІАРХАТ.

На акцію телефон брати БЕЗ СІМ-КАРТИ, у момент зйомки поставити телефон в авіа режим, щоб труба не засвітилася на якому-небудь вай-фаї".

"Службою безпеки України вже припинена спроба залучення громадянина України до вчинення на замовлення російської сторони такого злочину. Однак вербувальна діяльність іноземної спецслужби триває", - кажуть в СБУ.

Нагадаємо, Вдень - мафія, вночі - агенти Кремля: Bellingcat довів, що ПВК "Вагнера" та ГРУ - одна структура

Російські найманці приватного військового формування "Вагнер" отримували фальшиві закордонні паспорти у Московському держоргані. Там раніше свої документи отримали офіцери ГРУ Мишкін (Петров) та Чепіга (Боширов).

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Пропагандистка Скабеева закотила істерику в ефірі: в нашій Україні

Російська телеведуча Ольга Скабеєва виступила зі скандальною заявою в прямому ефірі пропагандистського ток-шоу "60 хвилин" на каналі "Росія 1". Одіозна журналістка заявила, що в "нашій" Україні вулиці ніколи не будуть називатися на честь Бандери і Шухевича.

Також Знай.ua" писав про те, що На Донбасі знешкодили збройових баронів ВСУ: намагалися продати батьківщину