Близько ста жителів селища Затока вийшли 10 лютого на акцію протесту проти забудови узбережжя. Вони мають намір перекрити рух автотранспорту по трасі "Одеса -Білгород-Дністровський" (Р-70), пише Думская.

Протестувальники руйнують паркани, встановлені прямо на піску біля станції "Морська". За словами учасників акції, 2015-2016 роках влада селища віддала під забудову три ділянки в цьому районі. До цих пір будівництво там не велося, так як ділянки були під арештом.

"Однак наприкінці січня суд зняв арешт, і відразу ж на піску почалося риття котлованів, установка огорож, облаштування проїзду прямо через охоронну зону залізниці. Ми вважаємо, це неправильно" - розповів з протестувальників.

Популярні новини зараз
Хліб, молоко, м'ясо та навіть яйця: в Україну несеться різке подорожчання на важливі продукти Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Протестувальники знесли два паркани на пляжі, а потім вийшли на пішохідний перехід на трасі і заблокували рух. Обстановка на місці подій напружена - водії обурюються, прибуло багато співробітників поліції.

За словами мешканців селища, якщо після попереджувальної акції влада не прийме заходи проти забудови узбережжя, протест повториться.

Раніше повідомлялося, що гібридна війна триває, і люди продовжують гібридному проходити лінію розмежування на Донбасі. Однак, там неспокійно і купа різних проблем, не кажучи вже про небезпеку для життя.

Недоліком людей і техніки путінські бойовики виправдали величезні черги на блокпостах так званої "ДНР". Про це пишуть так звані представники "народної ради ДНР".

Також наголошується, що немає єдиної бази даних людей, що перетинають лінію дотику. Однак "голова парламенту Володимир Бідевка заявив, що робота над її створенням вже ведеться. До недоліків також віднесли відсутність дорожніх вказівників при під'їзді, неочищені від снігу дороги біля блокпостів, недотримання санітарно-гігієнічних норм.

Нагадаємо, жителі Донецька молять про скасування "комендатскої години", незадоволених хапають прямо на вулиці і везуть на підвал.

Як повідомляв Знай.uа, страшне пророцтво Джуни про Україну розгадали: світ схрестить мечі в новій війні.

Знай.uа писав, вся Росія ірже над Кисельовим після Дудя: 6 дружин від нього пішли, збіг – не думаю.