На блокпості бойовиків "ДНР" в селі Кременець, яке тимчасово оккупированно російсько-терористичними збройними формуваннями, під час очікування переходу помер літній чоловік. Літній чоловік очікував із рештою українців у черзі для переходу на підконтрольну Україні територію. Про це стало відомо із інформації пресс-центру Операції об'єднаних сил (ООС).

За попередніми даними, 8 лютого представники Спеціальної моніторингової місії ОБСЄ отримали інформацію про те, що 7 лютого лікар намагався провести реанімаційні заходи для літнього чоловіка, який прямував на підконтрольну Україні територію.

"На жаль, врятувати життя людині не вдалося", - повідомили в прес-центрі.

Слід зазначити, що співробітники донецького моргу розповіли міжнародним спостерігачам, що 7 лютого до них було відправлено тіло літнього чоловіка. Вони додали, що смерть настала з природних причин.

Популярні новини зараз
Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

"Українська сторона СЦКК заявляє, що штучне створення довгих черг, неорганізованість і нервова обстановка в роботі блокпостів в холодну пору року з боку російсько-німецьких окупаційних військ в черговий раз піддає небезпеці мирне населення, притому, що серед тих, хто очікує переходу, переважно люди похилого віку", - заявили в прес-центрі.

Нагадаємо, на Донбасі у чергах померла людина: перехід довжиною в життя. У селі Кремінець, Донецької області, яке знаходиться на тимчасово окупованій території, помер 70-річний чоловік.

Як повідомляв портал "Знай.uа", "Мертву зону" Донецька показали в реальності: окупанти остаточно знищили місто, приголомшливі кадри. Немає ні транспорту, ні людей, будинки зруйновані - дірки замість вікон. Постійні обстріли, пусті вулички, відсутність людей – здається, що після років в окупації життя в Донецьку просто зупинилося. І що б там не казали терористи в ефірі пропагандистських каналів, реальну ситуацію залюбки показують місцеві.

Також "Знай.ua" писав, потужні вибухи нищать Донецьк, люди в паніці ховаються від "Градів".