Цього тижня на українців очікують справжні погодні каруселі. Відлига буде змінюватися страшними морозами, а у вівторок і зовсім всю країну накриють неприємні опади.

В понеділок, 11 лютого, в більшості областей України опади не очікуються. На заході до +8°, в інших регіонах-до +1°...+7°.

У вівторок, 12 лютого, українцям сказали приготуватися до нав'язливого мокрого снігу і дощу, на півдні вдень до +13°.

Популярні новини зараз
Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Тікали від мобілізації, а потім їли своїх мертвих дітей: українцям нагадали історіїї 100-річної давнини
Показати ще

Погода в середу, 13 лютого: синоптики розповіли, що похолодання відчують всі, без винятків. Найхолодніше буде в центрі - до -8°. В інших регіонах до -7°...-1°.

У четвер, 14 лютого, на заході України пройде мокрий сніг. Вночі по країні температура -10°…-2°, вдень на заході до +4°.

У п'ятницю, 15 лютого, опадів не очікується. Вночі на північному сході -10°, в інших регіонах до -8°.

16 і 17 лютого в Україні місцями очікуються опади. У суботу вночі найхолодніше буде на сході - до -4°, на решті території 0°…-3°. Вдень температура по країні -1°...+5°. У неділю вночі на сході до -3°, вдень в Україні від -1° до +9°.

Нагадаємо, українцям порадили готуватися до нових погодних гойдалок, до того ж місяць лютий ще покаже свій справжній характер.

Про те, чого чекати українцям до кінця останнього місяця зими, розповів народний синоптик Леонід Горбань.

За прогнозом фахівця, українцям не слід ховати теплі речі і діставати весняні, адже скоро місцями термометр покаже 25 градусів нижче нуля, але до кінця наступного тижня на кілька днів знову прийде відлига.

Як повідомляв раніше Знай.uа, Горбань запевняє, що не відступлять морози у березні. Весна ж в 2019 році в Україні буде пізньою.

Також Знай.uа писав, що танення льдовиків може викликати екстремальні зміни погодних умов і спровокувати непередбачувані зміни температури по всьому світу, що призведе до кліматичного хаосу на планеті.

Дивіться: Які погодні сюрпризи готує українцям 2019 рік