У соціальних мережах опублікували відео, на якому гола жінка гуляє Одессою.

Як повідомляється, жінка називала себе Месією, Ісусом Христом та спасителем світу. Патрульним довелося добряче попотіти щоб посадити її у машину: жінка падала на землю і виривалася.

поліція
поліція

Як повідомила прес-секретар патрульної поліції в Одеській області Алла Марченко, "швидка" відмовилася їхати на виклик копів. Голу "мессію" відвезли у відділення, і звідти передали медикам у спеціалізований заклад. Особистість жінки встановлюється.

Марченко також повідомила, що ніхто з перехожих не допоміг жінці, тільки знімалися на телефон.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Обережно, у видео присутня ненормативна лексика.

Раніше повідомлялося, що в горах Колорадо на американця під час пробіжки раптово напали пуми, після чого чоловік був змушений вступити в сутичку з твариною і задушив її, про що повідомляє ВВС.

Як говориться в офіційному повідомленні, чоловік біг і почув позаду себе якийсь шум. Потім він обернувся і в цей момент на нього кинувся гірський лев. Збожеволіла тварина стала кусати людину, проте у нього вийшло вирватися. Більш того, чоловік вбив пуму, самостійно вибрався з парку, а потім покликав на допомогу.

Також повідомляється, що американець все ж отримав у результаті сутички серйозні поранення, проте вони не загрожують його життю. Постраждали руки, ноги, спина і обличчя американця.

Через деякий час правоохоронці знайшли вбиту пуму. Вона виявилася молодим самцем, який важив близько 36 кг. Причиною смерті виявилося удушення.

Нагадаємо, американка фотографує голих родичів в басейні.

Раніше Знай.ua повідомляв, жінка прожила 11 років з кулею у голові, не підозрюючи про це.

Також Знай.uа писав, в одній з лікарень Ємену на світ з'явилися сіамські близнюки найбільш рідкісної з можливих форм. Зовні брати Абдул-Халід і Абдул Рахім нагадують одну двоголову дитину.