У вівторок, 12 лютого, Наталя Діденко заявила, що в Україні поступово заходить арктичне повітря, про що повідомляє Бізнес.Медіа з посиланням на Facebook-сторінку відомого синоптика.

Згідно з прогнозами, вночі 13 лютого температура знизиться до 1.. -5 градусів на півночі і заході нашої країни. Вдень в цих регіонах буде від 0.. до -3 градусів морозу. У східних областях повітря вдень буде помітно тепліше, від +3 до +7 градусів. У центрі України найтепліше буде в районах Дніпра і холодно - у Вінницькій області.

Діденко прогнозує: "Мокрий сніг найближчої ночі піде на півночі і на північному сході. Завтра вдень місцями невеликі опади ймовірні в північних і західних областях, у середу в Україні буде переважати суха погода. Внаслідок похолодання ожеледь на дорогах і тротуарах посилиться, обережно".

Синоптик стверджує, що в столиці 13 лютого істотних опадів не буде, лише місцями туман і невеликий сніг. Нічна температура знизиться до -1 ... -4 градусів, удень 0.. -2 градуси морозу. Також Діденко обнадіяла: "Надалі похолодання зміцниться ще на кілька градусів, але з неділі, 17 лютого, знову потеплішає".

Популярні новини зараз
ПриватБанк скасував плату за важливу послугу: до кінця року не візьмуть жодної копійки Безкоштовний проїзд для всіх: українцям скасують плату за комунальний транспорт Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Крім того, синоптик поскаржилася на постійну критику її професії: "Синоптики - як вічні кандидати в президенти. Ними завжди незадоволені, над ними сміються, часом навіть лають поганими словами, приписують всі можливі синоптичні гріхи, постяться смішні фотожаби, розповідають, на якому сайті нам треба дивитися погоду і взагалі частіше дивитися у вікно. На відміну від кандидатів, ми не задираємо ззаду спідниці, як кума кумі через кордон, не відповідаємо подібним чином нашим критикам, вказуючи на їх професійні скромні ляпи або гучні провали".

Нагадаємо, раніше наголошувалося, що в Польщі провели дослідження, в ході яких встановили, скільки українців приїхали на роботу в сусідню країну і який їх середній вік.

Як повідомляв портал "Знай.uа": у столиці оголошено жовтий рівень небезпеки внаслідок шквального вітру та рясних снігопадів, які можуть скувати дороги Києва.

Також "Знай.uа" писав, що березень порадує українців лише кількома теплими днями, після чого в країну знову повернуться опади і холод.