Жителька Херсону Катерина Клименко не доїхала додому. Вона прямувала поїздом Москва - Миколаїв, але на вокзал не прибула.

Подруга зниклої написала про це у соціальній мережі. Жінка почала розшукувати людей, які могли їхати цим поїздом, відправлення якого було о 15:33. Вона благає про допомогу, адже невідомо, що сталося з її подругою.

"Дорогі друзі! Можливо, хтось їхав у суботу з Москви поїздом о 16:00 в Херсон, номер поїзда не пам'ятаю. Пропала подруга моя, хочу дізнатись, може хоч хтось щось знає. Більше інформації напишу особисто у повідомленні. Якщо є такі люди, відгукніться!!! Ця дівчина відмічена над цим оголошенням! (Антоніна Туренко) поїзд Москва - Миколаїв, відправлення о 15:33. Їхала в Херсон".

Потім подруга зниклої написала в коментарях до посту, що вона добилась від керівника карного розшуку, щоб звернули увагу на пропажу жінки й почали розшук. Але більше надії вона покладає на пасажирів поїзда. Також вона написала, що стала відома нова інформація – Катерина Клименко доїхала до російського кордону, але в Україну не в'їжджала.

Нагадаємо, що Укрзалізниця назвала найпопулярніші маршрути. Повідомили, що залізничний маршрут між Києвом і польським Перемишлем доволі затребуваний у українців. Це випливає з відповіді “Укрзалізниці” на офіційний запит “Апостроф”.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Астролог побачив у травні "лихо" для України Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Як повідомляв раніше портал "Знай.uа", "Укрзалізниця" остаточно втратила совість: ціни на квитки в 2019 році доб'ють українців. Вартість залізничних квитків в Україні в 2019 році істотно зросте. "Укрзалізниця" має намір підвищити тарифи як для пасажирських, так і вантажних перевезень, відповідна інформація міститься в пояснювальній записці до консолідованого проекту фінансового плану "Укрзалізниці" на 2019 рік.

Також "Знай.uа" писав, що Укрзалізниця запустила оновлений поїзд на найпопулярнішому маршруті: що змінилося, окрім кольорів. Державна компанія "Укрзалізниця" запустила потяг за маршрутом "Київ-Лисичанськ" з повністю оновленим складом вагонів. Про це на своїй особистій сторінці у Facebook повідомив очільник компанії Євген Кравцов.