У неділю, 10 лютого, двоє українців стали власниками щасливих лотерейних білетів. Один з них, житель Тернопільської області, поки що не забрав свої гроші.

Як повідомляє оператор державних лотерей "М. С. Л.", в "Лото-Забава" двоє переможців розділили виграш у 1000000 гривень. Свої щасливі квитки вони придбали у Тернопільській та Чернігівській областях.

"Перший щасливий квиток №0011400 придбано у "Лото маркеті" за адресою: Чортків, вул. Шевченка, 13. Другий переможець придбав свій білет №0315245 у Чернігові на фірмовому столі "М. С. Л.", розташованому за адресою: вул. Текстильників, 8", - повідомили в "М. С. Л.".

До речі, з початку року мільйонерами державної лотереї "Лото-Забава" стали четверо українців. Всього за роки існування лотереї мільйонний виграш отримали 316 гравців.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Раніше повідомлялося, що житель Америки по імені Девон Браун зірвав джекпот у моментальній лотереї. Він став щасливим володарем приголомшливої суми – 1 мільйона доларів.

Девон розповів, що це сталося прямо на його день народження. Перед святковою вечіркою він заїхав на заправку в містечку Харріман. У магазинчику хлопець придбав лотерейний квиток.

Браун поділився своїми враженнями:

"Я подивився на квиток сто разів. Я все ще вважаю, що це сон наяву".

Хлопець дуже переживав з приводу того, що сталося. Він розповів, що не спав всю ніч, перед тим, як відправитися за виграшем у штаб-квартиру компанії, яка проводить лотерею. Разом з ним поїхали батько і двоюрідний брат, щоб його підтримати.

Переможець лотереї збирається інвестувати значну частину суми. Він не збирається кидати свою роботу в компанії по боротьбі з шкідниками. Звичайно ж, частину виграшу він витратить на себе і свою сім'ю, виконавши давні мрії.

Нагадаємо, подружжя жодного разу за 9 років не програло у лотерею завдяки математиці.

Раніше Знай.uа повідомляв, помилка продавця допомогла дівчині розбагатіти на сотні тисяч доларів.

Також Знай.uа писав, українська "парочка" виграла у лотерею величезні гроші, і розповіла як.