Микиту Печерського, єпископа Новгородського, святий, чий день пам'яті сьогодні відзначає православна церква, вважається хранителем від пожеж і блискавок, він може погасити їх молитвами і запобігти засусі. Тому йому прийнято сьогодні молитися, щоб уберіг від лих, пов'язаних із вогнем і блискавкою, а також щоб визволив від нечисті, яка може нашкодити будинку. Наприклад, наші предки сьогодні відганяли її з коників, які прикрашали дахи будинків і захищали від пожеж і блискавок, три рази виголошували молитву «Отче наш» і обходили три рази за годинниковою стрілкою житло. Якщо у вас є щось схоже на будинку, наприклад, громовідвід, варто зробити те ж саме. А так як злі духи теж можуть бути причиною пожеж, то слід окропити піч і плиту святою водою в цей день.

День хоч і магічно сильний, але дуже небезпечний. І пощастило, що він не збігається з п'ятницею, інакше був би вдвічі небезпечнішим. Сьогодні буде багато сварок і протиріч. Не забувайте, що крик і образи не вирішують проблеми, а, навпаки, посилюють їх. З дому ввечері взагалі небажано виходити, бо сьогодні відьми наводять найсильніші порчі. І не підбирайте нічого ні на вулиці, ні на порозі, не приймайте подарунків.

Також сьогодні можна розірвати зв'язок невірного чоловіка і коханки з допомогою замов, але це краще робити у знаючих знахарів, які сьогодні можуть допомогти вам з цією проблемою.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам
Показати ще

А ще цього дня сняться віщі сни, у них є свої значення:

  • Бачити соплі — до безсилля.
  • Сльози — до радості.
  • Гроші — до спокуси.
  • Хворіти — до здоров'я.
  • Стрибати і скакати — до розорення.
  • Свічки запалювати — до випробування.
  • Свічки гасити — до небіжчика.
  • Махати веслом — самому померти.
  • Верещати — до страху.

Народженим 13 лютого дана багата творча уява. Вони будуть любити мистецтво і можуть стати хорошими ремісниками. Носити їм слід нефрит або аквамарин.

Нагадуємо, нове подорожчання транспорту остаточно розлютило українців, куди вже більше.

Як повідомляв портал "Знай.ua", ПриватБанк показав, чим обернувся обмін валют онлайн

Нагадуємо, Світлана Фус популярний український дієтолог, експерт по здоровому харчуванню, розповіла всю правду про цукор і напої, в яких він міститься.

Народне свято«Микита Пожежник».