Популярна служба доставки "Нова пошта" залишається в Україні рекордсменом за кількістю доставок відправлень. Тим не менше останнім часом багато клієнтів нарікають на досить завищені ціни на упаковку посилок.

Про це пишуть українські ЗМІ.

За інформацією журналістів, Нова Пошта спочатку оголошує відправнику одну ціну за доставку, а потім упаковує товар, і таким чином вартість доставки автоматично збільшується.

Однак, товар не завжди доходить до одержувача додаткової упаковки, за яку він платить. Про один з таких випадків розповів житель Запоріжжя на своїй сторінці в Facebook. У коментарях до посту інші користувачі зазначили, що клієнтів розводять на "упаковку" у всіх відділеннях "Нової пошти".

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

У свою чергу, представник Нової Пошти вибачилася перед автором посту і обіцяла, що керівництво розгляне його скаргу.

Варто нагадати, що Нова Пошта встановила новий рекорд по кількості доставок – 174 млн посилок в 2018 році. Це на 20% більше, ніж у 2017 році. Найбільше відправлень оформляли бізнес-клієнти Нової Пошти, кількість сформованих ними посилок за рік збільшилася майже на чверть.

У Новій пошті зазначили, що основний драйвер зростання ринку експрес-доставки — це великий і середній e-commerce. Українці замовляють все більше посилок з-за кордону — доставлено 2,7 млн міжнародних відправлень.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в планах Нової Пошти розширення мережі в невеликих населених пунктах, щоб кожному мешканцю України було зручно працювати з ними. За словами директора Нової Пошти Олександра Бульби, компанія постійно інвестує в поліпшення сервісу.

Нагадаємо, золото замість бікіні: чоловік ледь не "влетів" на 20 тисяч євро через звичайну посилку.

Як повідомляв Знай.uа хлопчик відправив подарунок бідній філіппінській дівчинці. Він і не підозрював, чим закінчиться ця історія.

Знай.uа писав, "Нова пошта" влипла в грандіозний скандал з наркотиками.