У елітній "Павлівській гімназії", де навчаються діти знаменитостей - дочка Ані Лорак Софія, а також діти Глюкози, Олександра Ревви, стався інцидент. У одного зі співробітників елітної школи виявили туберкульоз. Про надзвичайну ситуацію кожному з батьків електронною поштою повідомила директор гімназії Ольга Рагожина.

У листі йдеться про те, що необхідно обстежити учнів з метою профілактики.

"Ми отримали інформацію з державного лікувального стаціонару те, що у одного з наших працівників адміністративної служби, який там проходить лікування, виявлено захворювання на туберкульоз. Ми настійно рекомендуємо вам провести вашим дітям діагностичні проби на туберкульоз. Переконливо просимо пройти тести і флюорографію на цьому тижні", - шокувала батьків директор.

Незважаючи на проблеми із туберкульозом, школу не збираються закривати на карантин.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам нарахують по 940 гривень надбавки: пощастить, як завжди, не всім Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

"Карантину немає і не було. Є інформація, що одна з співробітниць хвора на туберкульоз. У нас рекомендовано провести заходи школі профілактики поширення хвороби. Є вогнище, але карантин не накладається. З п'ятниці на у суботу нас пройшла поточна дезінфекція. У неділя приїхала санепідстанція, провела фінальну дезінфекцію", - йдеться у повідомленні представників гімназії.

Варто зазначити, що Лорак витрачає на навчання дочки в "Павлівської гімназії". Артистка віддає за освіту Софії більше двох мільйонів рублів (близько 820 тисяч гривень) за рік. Вивчення іноземної мови обходиться в дві тисячі рублів за одне заняття. Спортивні секції також вимагають грошових вливань - до 1800 рублів. За відвідування творчих гуртків стягується окрема плата.

Нагадаємо, відьма розповіла, що чекає на Ані Лорак у майбутньому: їй доведеться захищати свій будинок. Тепер ми знаємо, що чекає найближчим часом саму завидну наречену.

Раніше портал Знай.uа писав, що названа реальна причина розлучення Лорак та Мурата.

Також портал Знай.uа повідомляв, що напівголу Лорак носили на руках четверо красенів і вона змінилася до невпізнання після розлучення.