Кілька днів тому Знай.ua писав про те, хто ж стане наступному чоловіком української співачки Ані Лорак. Адже зараз вона стала однією з найбільш завидних наречених, як в Україні, так і в Росії. Найімовірніше майбутній чоловік зірки буде з країни-агресора, так як саме там вона живе останні кілька років. Ми вирішили дізнатися у відомій віщунки і ясновидиці Лани Яр, що ж зараз твориться в душі Ані Лорак, і які сюрпризи можуть чекати її майбутнього чоловіка.

Лана Яр може заглянути в саму душу людини

Минуле, яке залишило слід

У минулому Ані Лорак зробила помилку, перестала враховувати почуття оточуючих її людей, і це породило якісь конфлікти. Як підсумок - повне і різке очищення життя від всього старого.

Як співачка бачить саму себе?

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками
Показати ще

Вона відчуває життєвий занепад, розуміє, що даний стан призводить до втрати можливостей. Слабкою стороною Кароліни є не можливість до кінця відпустити минуле, поставити на ньому крапку, однак Рези кажуть, що співачка працює над цим. Сильної її стороною є здатність поглянути правді в очі, не приховувати від себе і оточуючих свої статки, це чіткий встановленй ​​зв'язок з вищими силами, відчуття своїх можливостей.

В якій обстановці Кароліна зараз?

Вона намагається розкрити свій внутрішній світ. На даний момент йде етап пробудження.

Які має можливості?

На даний момент вирішується важливе питання в долі Кароліни.

Яка з життєвих сфер переважатиме?

Матеріальна сфера або бажання Духа здобудуть перемогу. Можу сказати, що від найближчих дій залежить доля співачки.

На що сподівається співачка?

Богиня Мокоша через рези Рода показала, що Кароліна сподівається на кращу долю, намагається піти від образ.

Ані Лорак все ще бореться з минулим

Чого побоюється?

Тут рези підкреслили її підозрілість, страхи, і сказали, що ці якості стануть перешкодою для приходу в життя в найближчому майбутньому подарунка від долі! За розкладу видно, що у Кароліни дуже сильні і надійні друзі, а ось сили у ворогів майже немає. Співачка під повним захистом. У самому найближчому майбутньому Ані Лорак чекає слава і успіх, досягнення мети. Однак ці блага необхідно сприймати, як стимул для правильного і усвідомленого життя.

Яке майбутнє чекає співачку?

Через півроку її очікують ситуації, де потрібно чіткий захист її будинку, особистих кордонів з почуттям гідності.

Що зі співачкою буде завжди відбуватися в душі?

В глибині душі Ані Лорак дуже смілива особистість, любляча проявляти якусь відчайдушність. І дані риси вона не втратить ніколи.

Рада Богів для Кароліни: зараз в першу чергу співачці слід заспокоїтися, налаштуватися на красу життя. Зайнятися творчістю, усунути лінь і відкладання на потім важливих ідей. І не повторювати ті дії, які мали успіх у минулому. Стара схема поведінки вже не буде працювати.

Раніше ми писали, що названа реальна причина розлучення Лорак та Мурата.

Також ми повідомляли, що напівголу Лорак носили на руках четверо красенів і вона змінилася до невпізнання після розлучення.