Про це голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер розповів сьогодні, 13 лютого в ході судового засідання у Шевченківському суді Києва у справі вбитої активістки Катерини Гандзюк: "Живим я слідству не потрібен", – говорив він.

Владислав Мангер дав свідчення, що за вбивством Гандзюк стоїть генерал СБУ Данило Даценко. За словами Владислава Мангера, генерал був куратором декількох злочинних угруповань у регіоні – вони незаконно вирубували ліс, займалися рекетом і здирництвом.

Владислав Мангер
Владислав Мангер

Як каже Мангер, через це генерал конфліктував зі співробітниками Національної поліції, які затримували порушників. Дії генерала СБУ Данила Даценко призвели до конфлікту спецслужби та херсонської поліції, в результаті цього стався напад з кислотою на Катерину Гандзюк, каже підозрюваний в організації вбивства Владислав Мангер.

"Я вважаю, що Данило Даценко організував напад на Катерину Гандзюк з метою дискредитації органів поліції. У нас є незаперечні докази цього. Після того, як напад призвів до тяжких наслідків, відбулося фізичне знищення Катерини і використання цієї страшної трагедії в політичних цілях", – заявляє Мангер.

Популярні новини зараз
Якщо на гривню більше – субсидію не отримаєте. Який дохід повинен бути для пільги Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною
Показати ще

Нагадаємо, Вбивство Гандзюк: голові Херсонської облради оголосили про підозру, міг бути організатором

В понеділок, 11 лютого, стало відомо про новий поворот у розслідуванні вбивства херсонської активістки Катерини Гандзюк.

Про це повідомляє Громадське.

У повідомленні говориться, що голові облради Херсонщини Владиславу Мангеру оголосили підозру в організації вбивства Катерини Гандзюк.

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Справа Гандзюк обростає таємницями: звільнений впливовий прокурор

Скандальне розслідування вбивства активістки Катерини Гандзюк набирає обертів. У зв'язку з цим головного прокурора Херсонської області Віталія Тригубенко вирішили звільнити. Також у відставку подав заступник голови Херсонської обласної державної адміністрації Євген Рищук.

Також Знай.ua" писав про те, що Життя Гандзюк оцінили в 5600$ : Луценко розповів усі подробиці