Вже з п'ятниці, 15 лютого, погода налагодиться, буде не дуже зимно, але сонячно і сухо. Про це повідомили в українському Гідрометцентрі.

У п'ятницю, 15 лютого, за прогнозами синоптиків, дощі і сніг підуть з України і запанувати суха і сонячна погода. Буде не по-зимовому тепло. Вдень у середньому буде до +2-4 тепла, на заході та півдні – до + 6.

В суботу, 16 лютого, погода буде схожа з попереднім днем. Потеплішає ще на 1-2 градуси на сході України. Опадів не прогнозують.

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Не просто оновити дані у ТЦК: чоловіків попередили, що буде потім Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Гречку, соняшникову олію та борошно будемо купувати за новими цінами: скільки доведеться викласти
Показати ще

В неділю, 17 лютого, потепліє ще на 1-2 градуси в цілому по Україні. На заході країни місцями до +9, у центрі і на північному сході до +5-6 тепла, на півдні – до +7.

У понеділок, 18 лютого, рівномірна тепла і сонячна погода прийде на всю територію України. В середньому температура повітря буде становити +4-7 тепла. Дощів не прогнозують, але прогнозують сонячну погоду з невеликою хмарністю.

Ми писали також, що синоптик Наталка Діденко розповіла про те, які погодні умови чекають на українців у другій половині лютого. Про це вона написала у своєму блозі на сайті Opinionua.com.

Вона розповіла, що в найближчі дні в Україні буде порівняно тепло, а сильні морози очікуються лише в східних областях.

На початку наступного тижня очікується істотне потепління, в деяких областях температура повітря підніметься до +11 градусів. У першій половині наступного тижня в Україні буде сухо завдяки антициклону.

Нагадаємо, танення льоду може викликати екстремальні зміни погодних умов і спровокувати непередбачувані зміни температури по всьому світу, що призведе до кліматичного хаосу на планеті.

Як повідомляв портал Знай.uа один з гавайських островів покрило шаром снігу завтовшки кілька сантиметрів. Такий інцидент стався тут чи не вперше в історії.

Також портал Знай.uа писав, що народний синоптик Леонід Горбань дав прогноз погоди на березень 2019.