В Полтавській області на Новій Пошті новий скандал після перевірки Держпродспоживслужби. Виявилося, що підприємство обважує своїх клієнтів гірше дешевого гастроному. В ході планових заходів щодо дотримання метрологічних вимог до законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки (ЗВТ), які перебувають в експлуатації, виявилося, що клієнтів "обважують". Зокрема, не були дотримані вимоги закону України "Про метрологію та метрологічну діяльність" та інших нормативно-правових актів у сфері метрології та метрологічної діяльності.

30 одиниць ЗВТ, що перебувають у розпорядженні 25 відділень Нової Пошти, виявилися непридатними до експлуатації.

У результаті Головне управління Держпродспоживслужби в Полтавській області винесло припис Новою Поштою, яким зобов'язало у визначений термін провести метрологічну повірку законодавчо регульованих засобів вимірювальної техніки (ЗВТ).

На сьогоднішній день Нова Пошта залишається рекордсменом за кількістю доставок посилок по Україні. За минулий рік Нова Пошта встановила рекорд по кількості доставок – 174 млн посилок. Крім того, в 2018 році було відкрито близько 350 нових відділень і встановлено понад 200 почтоматов по Україні.

Популярні новини зараз
Київ під загрозою віялових відключень світла: ситуація "контрольована", але не дуже Два тарифи на воду: нові ціни встановили для мешканців багатоповерхівок та приватного сектору ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Раніше ми писали, що українцям розповіли, куди і коли приходити за монетизированными субсидіями.

Перед цим повідомлялося, що Нова пошта влипла в гучний фінансовий скандал: наживаються на клієнтах.

Популярна служба доставки "Нова пошта" залишається в Україні рекордсменом за кількістю доставок відправлень. Тим не менше останнім часом багато клієнтів нарікають на досить завищені ціни на упаковку посилок.

Про це пишуть українські ЗМІ.

За інформацією журналістів, Нова Пошта спочатку оголошує відправнику одну ціну за доставку, а потім упаковує товар, і таким чином вартість доставки автоматично збільшується.

Однак, товар не завжди доходить до одержувача додаткової упаковки, за яку він платить. Про один з таких випадків розповів житель Запоріжжя на своїй сторінці в Facebook. У коментарях до посту інші користувачі відзначили, що клієнтів розводять на "упаковку" у всіх відділеннях "Нової пошти".

Нагадаємо, золото замість бікіні: чоловік ледь не "влетів" на 20 тисяч євро за звичайної посилки.

Як повідомляв Знай.uа, хлопчик відправив подарунок бідної філіппінської дівчинці. Він і не підозрював, чим закінчиться ця історія.

Знай.uа писав, "Нова пошта" влипла в грандіозний скандал з наркотиками

ОНОВЛЕНО:

Пізніше з'явився коментар від Нової Пошти, в якому йдеться про те, що непорозуміння виправлено.

"На виконання припису Головного управління Держпродспоживслужби в Полтавській області ТОВ «Нова Пошта» провело відповідну роботу з повірки ваг, які перебувають в експлуатації. Припис виконано в повному обсязі. Штрафні санкції на компанію не накладалися. Нагадуємо, що клієнти можуть зробити контрольне зважування у будь-якому відділенні компанії. Нам важливо, щоб кожен, хто користується послугами «Нова Пошта», отримував від нас максимально якісні послуги."