У Чернівцях 18 лютого в міських тролейбусах стартує нова "послуга". Відомо, що кондуктори почнуть перевіряти пасажиропотік на наймасовіших маршрутах. Такі перевірки триватимуть аж до 24 лютого.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих ЗМІ, які посилаються на розпорядження влади.

у тролейбусі
у тролейбусі

За інформацією Чернівецького тролейбусного управління, завдяки обліку пасажирів у тролейбусах, можливо буде отримати дані по пасажиропотоку на регулярних тролейбусних маршрутах.

Тому просять чернівчан і гостей міста, які користуються послугами тролейбусів, ставитися з розумінням до контролерів.

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Молитися на індексацію не доведеться: українцям підказали, як збільшити пенсію Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

тролейбус
тролейбус

Варто нагадати, що в грудні 2018 року Київрада своїм рішенням розширила функціонал "картки киянина", перейменувавши її на "Муніципальну картку киянина". Delo.UA вирішив дізнатися, що змінилося в "картці киянина", як її оформити і що це дає. На кінець 2018 року в столиці було зареєстровано понад 833 тис. "карток киянина". З них близько 80% карток (711 тис.) було оформлено на пільговиків.

Більшість цих карток було оформлено ще до грудневого рішення Київради про розширення функціоналу. Однак, як запевняють у Департаменті соціальної політики, ці картки продовжують діяти до закінчення строку, на який вони були оформлені.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що інфляція на споживчому ринку у січні порівняно з груднем 2018 року склала 1%, а в річному вимірі ціни зросли на 9,2%. Про це повідомляє Державна служба статистики. На початку 2019 року в Україні відразу підскочили ціни на продукти харчування і безалкогольні напої, рівень подорожчання склаd 2,1%. А рекордсменом подорожчання стали овочі, вартість яких збільшилася в середньому на 16,6%.

Нагадаємо, у метро доплатимо 4 грн, а в тролейбусах - ще 2: як подорожчає проїзд у різних містах України.

Як повідомляв Знай.uа у Харкові підлітки увірвалися в метро, протестуючи проти подорожчання проїзду: перестрибували турнікети, відео.

Знай.uа писав, нове подорожчання транспорту остаточно розлютило українців: куди вже більше.