На площі Прав Людини в Парижі українські активісти влаштували демонстрацію. Акцію провели з метою привернути увагу оточуючих до річниці анексії Криму і 5-ої річниці боротьби кримських татар проти анексії півострова.

Організатором акції виступила громадська організація Ukraine Action. В заході взяли участь декілька десятків людей.

"Акція відбулась в межах всесвітньої кампанії Об‘єднані Прапором: великий кримсько-татарський прапор подорожує світом. Тобто ми його прийняли, підписали на акції і завтра відправимо в Люксембург. Прапор вже пройшов 32 країни. Після подій біля Керченської протоки до татарського прапора долучився також прапор військово-морських сил України. Його також підписали, а також висловили підтримку ув‘язненим морякам і вимагали їхнього звільнення", - розповіла Громадському співорганізаторка акції Анна Гармаш.

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще

Нагадаємо, раніше YouTube зажадав від України видалити ролик про злочини Путіна.

У Мережі спалахнув значний скандал, в якому задіяні YouTube, Роскомнадзор і українське ЗМІ, передає Liga.net. Всьому виною – ролик про кримському политзаключенном Емір-Усеине Куку, який, з точки зору росіян, пропагує екстремізм і масові заворушення.

У юридичному відділі YouTube на підставі скарги Роскомнадзора вимагають від українського інформаційного агентства Центр журналістських розслідувань видалити зі свого каналу відео-репортаж про кримському политзаключенном Емір-Усеине Куку. Про це йдеться в листі Мінінформполітики адміністрації YouTube і Google, опублікованому в Facebook заступник міністра інформполітики Еміне Джеппар.

Як раніше повідомляв Знай.uа, скандальний екс-регіонал поїде в Крим "захищати російську мову": краще не повертатися. Українці вже готові лінчувати зрадника.

Також портал Знай.uа писав, що росіянин запропонував Україні угоду по Криму: мережа регоче над "жартівником". На нашу землю прийшли чужинці, які тепер хочуть заробити на злочині.