З 15 лютого починається очищення Фейсбуку від фейкової інформації про дії щеплень. Таким чином соцмережа буде боротися з антипрививочным рухом Anti-Vax. Про це повідомляє Bloomberg.

Заходи такого штибу вживаються через популярний в США рух проти щеплень, пише видання. Все більше сімей відмовляються щепити дітей, вважаючи, що вакцинація небезпечна і викликає аутизм. В результаті цього в деяких штатах навіть відбулися спалахи кору.

Разом з тим не всі підлітки розділяють точку зору батьків: зафіксовано випадки так званої "самовакцинації", коли діти самі приходять до клініки для вакцинації всупереч бажанням батьків.

Популярні новини зараз
Номер буде заблоковано: абоненти Lifecell можуть втратити найдорожче Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Нові правила передачі показників та оплати послуг: газовики попередили про зміни Потрібно бути готовими: що буде з курсом долара до літа
Показати ще

Facebook взявся за цю боротьбу після особистого звернення члена конгресу США Адама Шиффа до Марка Цукерберга. Тепер у соцмережі будуть видаляти "антипривівочний" помилковий контент і публікувати достовірну і авторитетну інформацію про щеплення.

При цьому Шифф просив допомоги в цьому питанні і у глави Google Сундара Пичаи. Однак Google не відгукнувся на прохання.

Нагадаємо, Комаровський пояснив, як без ліків збити температуру.

Відомий український педіатр Комаровський пояснив, що необхідно робити в тому випадку, коли жарознижуючі препарати не допомагають.

Так, на своїй сторінці в Instagram Євген Комаровський опублікував відео, яке присвячене його передачі "Школа доктора Комаровського". На якому відповів на питання "що робити, якщо жарознижуючі не збивають температуру у дитини?".

Як повідомляв Знай.ua, епідемія кору в Україні набирає обертів: дівчинка чекала допомоги у загальній черзі, швидка не приїхала. Хворих на кір українців з кожним днем стає все більше.

За неофіційними джерелами, станом на 10 лютого тільки в Мелітополі було зареєстровано 18 випадку захворювання на кір. В інших містах України ситуація не краще.

Також Знай.ua писав, що спалах кору вбила юного студента: українців благають про вакцинацію, кількість жертв зростає шаленими темпами. Епідемія забрала ще одне життя.