Офіцер Збройних сил України та відомий блогер Анатолій Штефан (Штірліц) поширив промовисте фото з анексованого Росією Криму.

Крим
Крим

Відповідний знімок він опублікував на Telegram-каналі "Штірліц-інфо".

На фото видно прилавок одного з магазинів на території вкраденого українського півострова.

Судячи з фото, окупанти продають у Криму одеколони зі "скрепними" посланнями. Так, на одній етикетці зображений президент РФ Володимир Путін із підписом "Все путем", серед інших назв: "Наша армия", "Крым наш", "Рожденный в СССР".

Популярні новини зараз
Українців закликали не відкладати на завтра: можна подати заяву на пенсію за лічені хвилини Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

"Життя б'є ключем, як і повернення в совок. Прикро спостерігати, що окупанти роблять із півостровом, знищення архітектурних пам'яток і знищення природних ресурсів. Зараз "референдум"... дає свої "позитивні" результати, перетворивши півострів на російську військову базу й табір із місцевої обслугою", — написав український офіцер.

"Згадали кріпосне право, згадали поміщиків, згадали притиснення... Але відчуття, що їм це приємно і вони кайфують від цього совка", — зазначив Анатолій Штефан.

Нагадаємо, російські окупанти всіма силами наближають швидку “кончину” Кримського мосту.

Кримський міст
Кримський міст

Такі висновки з'являться у кожного, хто подивиться свіжі фото з будівництва залізничної дороги Керченського мосту. У кадрах видно, як плити не стикуються. Про це передає Twitter RoksolanaToday&Крим.

Як повідомляв раніше Знай.ua, стала відома стратегія Кремля на українських виборах 2019.

Путін
Путін

Про неї розповів відомий соціолог і публіцист Ігор Ейдман. У своїй колонці в "Главреді" він пише, що Володимиру Путіну в принципі зараз не потрібен легітимний президент в Україні.

"Це не підтримка якогось одного зручного кандидата, але спроба дискредитувати, а краще взагалі зірвати вибори". Ігор Ейдман

Також Знай.ua писав про те, що в центрі німецького Мюнхена провели акцію на підтримку українців, які незаконно ув'язнені в Росії з політичних мотивів.