Киянка Інна Коляденко обурена поведінкою таксиста, що насміхався над українською мовою. Жінка написала в соцмережі, як їхала з водієм, який щосили жартував над українськими словами і над мовою в цілому.

«Нещодавно я мала розмову з одним таксистом, який сказав, що знає дуже смішні українські слова і взагалі українська мова трохи смішна, а насміхається він по-доброму і так проявляє любов до української мови», — написала Інна Коляденко.

За словами жінки, вона досить жорстко відреагувала на цю заяву, адже їй було зовсім не до сміху.

«Йому довелося просити вибачення у мене. Закликаю українців бути пильними і не допускати такої «любові»!», резюмувала киянка.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати
Показати ще

Нагадаємо, раніше ми писали, що у київському дитячому садку розгорівся неабиякий скандал із-за української мови: їдьте у Львів.

В одному з київських дитячих садків стався мовний скандал. Батьки одного з дітей зацькували іншої дитини і його маму за те, що вони розмовляють українською мовою.

Мама дитини в соціальній мережі Фейсбук повідомила наступне: "Що порадите? Мене просять забрати україномовного дитини з російськомовного садка в Києві. Невелика передмова, щоб було всім зрозуміло.Моїй доньці в дитячому саду дали роль жаби на святі весни. Я відмовилася. Маю право. І не люблю я всіх земноводних (маю право). Одна з мам написала, що моя нелюбов до земноводним принижує її дитини?! (????) У відповідь я і написала, що я не скаржуся, що її російська мова принижує мого україномовного дитини. І тут полізли узкоязычные на мене ... Ось так".

Нагадаємо, у школах та садочках поширений буллінг.

Як раніше повідомляв Знай.uа, в Україні оштрафували підлітка за буллінг в школі.

Знай.uа писав, у Києві розгорівся скандал з-за знущань над дітьми в дитячому саду.

Нагадаємо, в Україні з'явився «чай для російських», доступний обраним.

Нагадаємо, раніше ми писали про скандал у відділенні Укрпошти у Луцьку: там теж мав місце факт мовної дискримінації.

"Знай.uа" на "Укрзалізниці" нечуваний скандал: "подумаєш, у нас всі так роблять".

В одному з потягів "Укрзалізниці" стався гучний мовний скандал. Тепер військовослужбовець ЗСУ хоче домогтися звільнення співробітниці, яка відмовилася обслуговувати його українською мовою.