У мережі обговорюють вчинок водія та кондуктора київського тролейбуса. Вони допомогли пасажиру з інвалідністю та його дружині зайти в автобус та доїхати до місця призначеня.

Про це повідомили очевидці події, пише "Київ Оперативний".

"На зупинці "Вереснева" стояв інвалід (без ноги) в колясці і його дружина. Водій, побачивши це, обережно припаркував автобус строго по середній двері до людини. Кондуктор вийшов, допоміг (разом зі мною) завести інваліда, занурив коляску і вибрав краще місце для чоловіка і його дружини. Все це було максимально доброзичливо і ввічливо. Конддуктор поцікавився, де людина виходить, і пішов проінформувати водія", - розповіли свідки.

Ця ситуація сталася у понеділок, 18 лютого. Відомо, що чоловіку з інвалідністю допомагали водій та кондуктор автобусного маршруту №51. Інші користувачі соцмережі повідомили, що кондуктор дуже позитивний та ввічливий до всіх пасажирів.

Популярні новини зараз
А що так було? Українець "категорично відмовився" від повістки - чи підтримав його суд ПриватБанк без розбору блокує платежі українців: покупки перетворилися на "лотерею" Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
"Кондуктора звуть Вадим. Чи знайомі ми з ним по маршруту автобуса 118. Він дійсно найпозитивніший кондуктор Києва!", - написала в коментарях Елеонора Антонюк.
"О, знаю цього кондуктора і його фірмовий конюшина-компостер. Дядько просто супер. Раніше на 118 маршруті працював", - написав Макс Мазур.

У коментарях згадали також іншого кондуктора.
"У 56 автобусі їхав. Кондуктор теж вкрай ввічливий та приємний чоловік. Оголошував зупинки, весело з людьми розмовляв. Навіть коли зайшов гультяй без грошей на проїзд (дідок підпилий, але не буйний і ввічливий), він не нагрубив і не вигнав. Злегка посміявся, але не злісно", - розповів Вадим Оришака.

Нагадаємо, що у Львові стався прикрий інцидент із водієм маршрутки і пасажирами. Допис про ситуацію розбурхав мережу.

Як повідомляв раніше "Знай.ua", у салон маршрутки зайшли пасажирка з дитиною, але вони сказали, що хочуть вийти тому, що забули вдома гаманець. Те що зробив водій, вразило всіх.

Також "Знай.ua" писав, що дівчинка знепритомніла у маршрутці, водій викинув її і поїхав далі.