Останнім часом маршрутники все частіше опиняються у центрі скандалу. Все частіше водії маршруток зневажливо поводяться з пасажирами. На жаль, це не рідкість у Дніпрі.

Нещодавно Тетяна Михайличенко - жителька Дніпра - розповіла у себе на сторінці у Facebook про інцидент, який трапився з її неповнолітньою донькою. Відомо, що дівчинка втратила свідомість, але жодної допомоги їй не надали ні пасажири, ні водій маршрутки. Відомо, що неповнолітня дівчинка їхала автобусом №127. Маршрутник висадив її біля найближчої зупинки, але допомоги вона не дочекалась ні в маршрутці, ні на зупинці.

Мама дівчинки не втрачає надію і намагається розшукати небайдужих свідків, які їхали в одній маршрутці з її донькою.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Нагадаємо, нещодавно в Житомирській області на смерть замерзла студентка. Поліція почала розслідування трагедії, в ході якої з'ясувалося, що сварки між водієм автобуса, який нібито висадив дівчину за несплату, і загиблої, не було. Про це розповіли співробітники головного управління Національної поліції Житомирської області. Студентка замерзла на смерть у лісі, від подробиць свідків волосся дибки.

Інформація про можливий конфлікт між нею і водієм з приводу неоплаченого проїзду, а також інші відомості, викладені в соціальних мережах про обставини події, зараз поліцейські перевіряють в рамках розслідування. У зв'язку з цим водія і пасажирів вказаного рейсу опитали повторно", - інформує поліція.

Як раніше повідомляв "Знай.ua", на вокзалі Києва пасажир замість поїзда зустрів власну смерть. На столичному вокзалі стався неприємний і навіть трагічний інцидент. Так, на другому поверсі Південного вокзалу помер пасажир. Чоловік запізнився на поїзд, який відправився за своїм маршрутом в Лисичанськ. В приміщенні вокзалу чоловік до останніх хвилин життя перебував у нетверезому стані.

Також Знай.ua" писав про те, що у Дніпрі схопили любителів знімати "полуничку". Під час слідства стало відомо, що 35-річний батько та 31-річна мати заробляли на своїй маленькій донечці, якій було всього 6 років.