Нацбанк дозволив зарплати у конвертах. Роботодавців не трястимуть налоговики

У понеділок, 18 лютого, стало відомо про те, що Національний банк України вніс великі зарплати до переліку винятків, на які не поширюється "кеш-обмеження".

гроші

Так, в НБУ прийняли рішення внести зарплатні виплати до списку виключень, на які не поширюється обмеження у 50 тисяч гривень.

Ще півтисячі хворих на кір. Львів'яни масово злягли від небезпечного вірусу

Минулого тижня, в період з 7 по 13 лютого, на Львівщині майже чотириста людей захворіли на кір.

У повідомленні Львівського обласного лабораторного центру МОЗ України говориться: "В 2019 році за тиждень (07.02-13.02) зареєстровано 391 випадків захворювання на кір, в т. ч. 272 дітей до 17 років, що становить 69,6%, серед дорослих - 119 випадків (30,4%).

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

госпіталізація

Ще одна жінка приєдналась до команди Володимира Зеленського

Відомий шоумен і комік, а тепер ще й кандидат у президенти Володимир Зеленський представив громадськості нову жінку-політика у своїй команді.

Володимир Зеленський

Новою учасницею команди популярного шоумена стала Олена Вінтоняк. жінка представлятиме команду новоспеченого "слуги народу" в Івано-Франківську.

У Києві переповнена маршрутка знесла іномарку

У Києві сталася моторошна аварія. На проспекті Перемоги, перед Шулявським мостом зіткнулися Mazda CX5 і автобус ЗАЗ.

Відомо, що обидва транспортні засоби їхали в бік станції метро "Берестейська".

Перед поворотом іномарки вліво, маршрутка на повному ходу протаранила машину. Дивом, ніхто з пасажирів не постраждав.

аварія

Судді "Голосу країни" мало не влаштували біку за новий талант

Юнак просто зачарував суддів виконанням пісні "Take on me" групи "a-ha", яку він присвятив своїй матері - відомої в Кривому Розі музикантке, керівниці талановитого колективу "Арт - студія "Дитячий світ" Наталії Журавель.

В кінці шоу за Арсенія з Кривого рогу розгорнулася справжня битва.