Наталка Діденко на своїй сторінці на Facebook повідомила, якою буде погода в середу. Згідно з прогнозом народного синоптика в цей день в Україну прийде атмосферний фронт. Через нього сонце буде закрите хмарами, підвищиться вологість, а в багатьох областях будуть дощі. Імовірний і мокрий сніг на північному сході та в Карпатах. А от на Сході і в південній частині погода суха. У Харківській області лише надвечір прийдуть опади.

Температура в Україні буде в районі +3…+6 градусів. У східних областях від 0 до +3 градусів, а на Заході близько +9 градусів.

У столиці в середу набіжать хмари і навіть пройде невеликий дощ, не забудьте парасольку. Вночі у Києві близько нуля, а вдень температура підніметься до +5…+7 градусів.

День, завтра - особливий, важкий і глибокий на спогади, погода в унісон настрою буде. Ніколи не забудемо ... Стоїмо.

Народний синоптик Леонід Горбань розповів, що початок весни в Україні не принесе тепла – весняної погоди українцям слід чекати в кінці березня, а до цього часу країна залишиться у владі зимових морозів.

Популярні новини зараз
Україна може поринути у темряву: енергетики заговорили про блекаут Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Синоптик розповів: "Перші сім днів березня будуть досить морозними. З 1 по 4 березня морози будуть на рівні 5-6 градусів, а нічні можуть доходити і до 9 градусів нижче нуля".

Проте з 4 березня можливе невелике потепління і середня температура повітря вдень становитиме від 1 до 3 градусів морозу.

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +7…+9, вночі 0…+2

Львів – вдень +8…+10, вночі +1…+3

Івано-Франківськ – вдень +8…+10, вночі -1…+1

Тернопіль – вдень +6…+8, вночі 0…+2

Чернівці – вдень +7…+9, вночі -1…+1

Хмельницький – вдень +6…+8, вночі 0…+2

Луцьк – вдень +6…+8, вночі +1…+3

Рівне – вдень +6…+8, вночі +1…+13

Житомир – вдень +5…+7, вночі 0…+2

Вінниця – вдень +6…+8, вночі 0…+2

Одеса – вдень +6…+8, вночі +1...+3

Миколаїв – вдень +6...+8, вночі -1...+1

Херсон – вдень +5...+7, вночі -3...-5

Сімферополь – вдень +4...+6, вночі -2…-4

Кропивницький – вдень +5…+7, вночі 0…-2

Черкаси – вдень +5…+7, вночі 0…-2

Чернігів – вдень +3…+5, вночі -2…-4

Суми – вдень +2…+4, вночі -4…-6

Полтава – вдень +2…+4, вночі -3…-5

Дніпро – вдень +4…+6, вночі -3…-5

Запоріжжя – вдень +3...+5, вночі -3...-5

Донецьк – вдень +2…+4, вночі -4…-6

Луганськ – вдень 0…+2, вночі -6...-8

Харків – вдень +1…+3, вночі -5…-7

Київ – вдень +5…+7, вночі -1…+1

Нагадаємо, раніше зазначалося, що в Полтавській області розгорівся великий скандал з участю Нової пошти, яка, як виявилося, внаглу обважує своїх клієнтів. Як стало відомо, з 30 одиниць вимірювальної техніки 25 непридатні до експлуатації.

Як повідомляв портал "Знай.ua": українців порадували угодою про безвіз з ще однією країною. На цей раз мова йде про Уругвай, в якому відтепер без візи можна перебувати протягом 90 днів.

Також Знай.ua писав, що Польща вже втратила лідерство серед країн, в яких українців з нетерпінням чекають. Згідно з дослідженнями фахівців, зарплати, які отримують наші громадяни за кордоном, ні в яке порівняння не йдуть з копійчаними зарплатами на українських підприємствах.

Як скоро прийде весна