До вибухів біля резиденції так званого ватажка "ДНР" Дениса Пушиліна причетні його вороги, які незадоволені "правлінням" терориста.

Денис Пушилін
Денис Пушилін

Про це повідомляють українські ЗМІ з посиланням на власні джерела у "ДНР".

У повідомленні йдеться, що жителі окупованого Донецька не на жарт обурені тим, що Пушилін не виконує свої передвиборчі обіцянки.

бойовики
бойовики

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Абонентам Київстар та Vodafone дали важливі інструкції: інакше вигідного тарифу не бачити Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

"Жителі Донецька вкрай розчаровані тим, що їх лідер фактично не дотримав жодної зі своїх передвиборних обіцянок. Зокрема, восени 2018 року Пушилін обіцяв повернути націоналізовані ринки в приватну власність і навіть створив для цього спеціальну комісію, але насправді вона не діє. Ринки все ще перебувають у руках уряду "ДНР", - йдеться в повідомленні.

Денис Пушилін
Денис Пушилін

"Крім того, глава самопроголошеної республіки обіцяв зниження цін у магазинах, проте до кінця зими вартість товарів першої необхідності зросла в середньому на 30%. Це не кажучи вже про те, що сніг і сміття в Донецьку систематично не прибирають", — повідомили у "ДНР".

Нагадаємо, відомий журналіст розповів про життя українців на окупованих Путіним територіях Донбасу.

Журналіст "Радіо Свобода", головний редактор "Реальної газети" луганчанин Андрій Діхтяренко кілька останніх років веде програму "Донбас. Реалії", тому знає життя жителів окупованих територій, так би мовити, зсередини.

Війна на Донбасі
Війна на Донбасі

Як повідомляв раніше Знай.ua, російські окупанти виділяють на внутрішню пропаганду мільярди, але гроші стрімко закінчуються, тому на Донбасі ввімкнули "режим економії".

Російська пропаганда
Російська пропаганда

Про це пишуть українські ЗМІ.

У повідомленні йдеться, що головний терорист Денис Пушилін та його оточення можуть самі платити купі журналістів. Через це фінансування безлічі телеканалів, сайтів та газет у "ДНР" дуже серйозно урізали починаючи з січня цього року.

Також Знай.ua писав про те, що бойовики Путіна планують "порахувати" населення, яке лишилося на Донбасі після окупації.