У п'ятницю, 22 лютого, в Україні очікується істотне похолодання і погіршення погодних умов.
Про це в Facebook повідомила синоптик Наталія Діденко, натякнувши, що незабаром у країну також повернуться опади.

"З 22 лютого в Україну прийде похолодання до помірних морозів. Про опади - поступово в щоденних прогнозах. Є, про що розповісти", - написала вона.

За даними Укргідрометцентру, у п'ятницю денна температура коливатиметься від -1 до -6 градусів. На заході та півдні країни очікуються дощі зі снігом.

Температура в Україні буде в районі +3…+6 градусів. У східних областях від 0 до +3 градусів, а на Заході близько +9 градусів.

У столиці в середу набіжать хмари і навіть пройде невеликий дощ, не забудьте парасольку. Вночі у Києві близько нуля, а вдень температура підніметься до +5…+7 градусів.

Популярні новини зараз
Вистачить на продукти й навіть комуналку: ПриватБанк нарахує клієнтам по 2500 грн кешбеку Клієнти Monobank залишаються без грошей: доступ до рахунку закривають без попередження Кого не мобілізують до армії: перелік професій Вам знадобиться магніт: перевірте монети в гаманці – деякі можуть принести 35 000 гривень
Показати ще

У свою чергу в суботу, 23 лютого, очікується сонячна погода з мінливою хмарністю, але температура знизиться ще на кілька градусів.

Нагадаємо, раніше зазначалося, про погоду на 20 лютого: атмосферний фронт принесе нові зміни. Наталка Діденко на своїй сторінці на Facebook повідомила, якою буде погода в середу. Згідно з прогнозом народного синоптика в цей день в Україну прийде атмосферний фронт. Через нього сонце буде закрите хмарами, підвищиться вологість, а в багатьох областях будуть дощі. Імовірний і мокрий сніг на північному сході та в Карпатах. А от на Сході і в південній частині погода суха. У Харківській області лише надвечір прийдуть опади.

Як повідомляв портал "Знай.ua": українців порадували угодою про безвіз з ще однією країною. На цей раз мова йде про Уругвай, в якому відтепер без візи можна перебувати протягом 90 днів.

Також Знай.ua писав, що Польща вже втратила лідерство серед країн, в яких українців з нетерпінням чекають. Згідно з дослідженнями фахівців, зарплати, які отримують наші громадяни за кордоном, ні в яке порівняння не йдуть з копійчаними зарплатами на українських підприємствах.