У Львівському РАЦСі планують проводити вечірні весільні церемонії. Про це цікаве нововведення повідомив начальник Львівського міського відділу державної реєстрації актів цивільного стану Головного територіального управління юстиції у Львівській області Зіновій Старосцінський.

Відомо, що вже з приходом весни, з березня, у Львові будуть діяти вечірні одруження. Примітно, що доповнять цю подія вишукане романтичне світло і авторський сценарій.

Львів цікавий молодятам своїми локаціями. Вони реєструють шлюби і влаштовують фотосесії біля найзнаковіших споруд культурної столиці України. Цікаво, що одруження у Львові проходить в галицькому стилі і це додає особливий смак святкуванню. Адже у всіх регіонах обряди і стилі трохи відрізняються. А Львів - це один з небагатьох міст, де шанують культуру і всі її прояви.

Зі слів Зиновія Старосцінского, вони пропонують молодятам також оркестрову програму з бандуристками. Цікаво, що бандуристки виступають у різних жанрах. Якщо приїхали одружуватися поляки, то будуть виконувати польський мотив. Якщо приїхали німці, то й це будь ласка.

Популярні новини зараз
З 28 квітня та до 5 травня: "Нафтогаз" закликав споживачів оглянути газові лічильники ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення Українцям виплатять по 10 800 гривень на особу: хто отримає нову допомогу З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Зіновій Старосцінский каже, що й східні мотиви їм по плечу. Адже досить багато турків проходили процес одруження у Львові.

До речі, вартість такої церемонії не надто висока - всього лише дві тисячі гривень за колоритне свято.

Нагадаємо, весілля у стилі вікінгів закінчилося жертвопринесенням. Молодята Елізабет і Руна покликали на церемонію язичницького жерця, який провів ритуал для зміцнення створеної сім'ї. Жрець наповнив посудину свинячою кров'ю і вилив це на голови молодят, а залишки приніс у жертву богам.

Як раніше повідомляв Знай.uа, Меган Маркл вийшла заміж за принца Гаррі. Фолловери вважають, що образ Маркл був схожий на весільний образ принцеси Діани.

Знай.uа писав, у Сполучених Штатах Америки спалили двох наречених після одруження. Обидві наречені підпалили свої сукні під час одруження.