Наталка Діденко на своїй сторінці на Facebook повідомила, якою буде погода в п'ятницю. Згідно з її прогнозом 22 лютого погода буде складною на Заході, на Півдні, у Вінницькій, Житомирській, Кропивницкій областях, місцями в Черкаській, Донецькій та Дніпропетровській областях. А складна тому що пройде сніг і мокрий сніг, на півдні очікується сніг з дощем, налипання мокрого снігу, поривчастий і сильний вітер. Інша ж територія країни проживе цей день без опадів, проте можливий невеликий сніг. Також Наталка сказала, що на дорогах буде ожеледиця.

Затікає на Захід і на Південь холодна повітряна маса арктичного походження. А значить вночі похолоднішає, по Україні від 4 до 9 градусів морозу, вдень температура опуститься до -2…-5 градусів. Тепліше буде в південній і західній частинах, вдень -2…+2 градусів.

Зайве говорити, що такі потужні зміни погоди можуть вплинути на самопочуття, тому прислухайтеся до себе, і до прогнозу.

В столиці у п'ятницю опадів швидше за все не буде, проте можливий невеликий сніг. Погода все одно буде некомфортною, тому що похолоднішає до -5…-6 градусів і до цього додасться поривчастий північно-східний вітер. Плюс, посилиться ожеледиця.

Також Наталка повідомила, що на вихідних стане ще холодніше, але вже з понеділка знову буде потепління.

Популярні новини зараз
Платіть по 700 грн за світло або живіть без нього: українців ставлять перед фактом Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома Як відмовитися від отримання повістки, щоб вам за це нічого не було Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Народний синоптик Леонід Горбань розповів, що початок весни в Україні не принесе тепла – весняної погоди українцям слід чекати в кінці березня, а до цього часу країна залишиться у владі зимових морозів.

Синоптик розповів: "Перші сім днів березня будуть досить морозними. З 1 по 4 березня морози будуть на рівні 5-6 градусів, а нічні можуть доходити і до 9 градусів нижче нуля".

Проте з 4 березня можливе невелике потепління і середня температура повітря вдень становитиме від 1 до 3 градусів морозу.

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +2…+4, вночі -1…-3

Львів – вдень -1…-3, вночі -1…-3

Івано-Франківськ – вдень -1…-3, вночі -1…-3

Тернопіль – вдень -1…-3, вночі -1…-3

Чернівці – вдень 0…-2, вночі -3…-5

Хмельницький – вдень -2…-4, вночі -2…-4

Луцьк – вдень -1…-3, вночі -1…-3

Рівне – вдень -2…-4, вночі -2…-4

Житомир – вдень -2…-4, вночі -2…-4

Вінниця – вдень -2…-4, вночі -2…-4

Одеса – вдень -1…-3, вночі -1…-3

Миколаїв – вдень -1…-3, вночі -1…-3

Херсон – вдень 0…-2, вночі -2…-4

Сімферополь – вдень -1…-3, вночі -1…-3

Кропивницький – вдень -2…-4, вночі -2…-4

Черкаси – вдень -2…-4, вночі -6…-8

Чернігів – вдень -3…-5, вночі -8…-10

Суми – вдень -4…-6, вночі -9…-11

Полтава – вдень -3…-5, вночі -8…-10

Дніпро – вдень -1…-3, вночі -4…-6

Запоріжжя – вдень -1...-3 градуси, вночі -3...-5

Донецьк – вдень +2…+4, вночі -4…-6

Луганськ – вдень -2…-4, вночі -6...-8

Харків – вдень -3…-5, вночі -10…-12

Київ – вдень -3…-5, вночі -3…-5

Нагадаємо, раніше зазначалося, що в Полтавській області розгорівся великий скандал з участю Нової пошти, яка, як виявилося, внаглу обважує своїх клієнтів. Як стало відомо, з 30 одиниць вимірювальної техніки 25 непридатні до експлуатації.

Як повідомляв портал "Знай.ua": українців порадували угодою про безвіз з ще однією країною. На цей раз мова йде про Уругвай, в якому відтепер без візи можна перебувати протягом 90 днів.

Також Знай.ua писав, що Польща вже втратила лідерство серед країн, в яких українців з нетерпінням чекають. Згідно з дослідженнями фахівців, зарплати, які отримують наші громадяни за кордоном, ні в яке порівняння не йдуть з копійчаними зарплатами на українських підприємствах.

Як скоро прийде весна