20 лютого в Росію з моргу окупованої Горлівки вирушило відразу два автобуси з тілами убитих терористів. Трупи найманців Путіна повезли на батьківщину, у РФ, так що грати в «Іхтамнєтов» Путіну більше немає сенсу, пише видання "Диалог.UA". з посиланням на посаду користувача Олександра Соколова Facebook.

Під Горлівкою "гаряче". ВСУ громлять позиції гібридної армії РФ, караючи їх за зрив перемир'я. Б'ють влучно, з-за чого у окупанта серйозні втрати.

"Сьогодні (20 лютого - ред.) від моргу центральної лікарні №2 окупованій Горлівки відчалили два микробуса, Ford і DAF, з номерами Росії. Кількість посилок - дев'ять", - розповів Соколов.

За його даними, тіло одного з ліквідованих терористів везуть в Саратов, другого - аж до Тюмені.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: скільки доведеться платити за електрику та газ з 1 травня "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

"Вартість перевезення цинку в Тюмень рівнозначна вартості хорошого авто", - уточнив Соколов. Родичам ліквідованих бойовиків доведеться розщедритися, щоб повернути додому тіла бойовиків.

Нагадаємо, раніше ми писали, що українців зворушив документальний фільм про боях за Дебальцеве: шокуючі кадри.

Жорстока битва за оборону Дебальцеве розгорнулася на початку 2015-го. Вона закінчилася 18-19 лютого, коли українські війська відійшли до Артемівську. У ці дні - річниця жорстокого протистояння.

Генштаб ЗСУ оприлюднив документальний фільм з нагоди четвертої річниці битви за Дебальцеве - на тлі другої зустрічі глав нормандського формату в Мінську - і відступу військ з плацдарму у цього міста в Донбасі.

Фільм складається з документальних кадрів, що крають душу і спогадів учасників операції. Також показано карти того часу.

Військові історики переконані, що число втрат ВСУ збільшилася з-за того, що деякі політики, які знали про початок операції з виведення військ, злили цю інформацію в Мережу.

Нагадаємо, У Харкові підлітки увірвалися в метро, протестуючи проти подорожчання проїзду: перестрибували турнікети, відео

Як раніше повідомляв "Знай.uа" у київському метро Шевченка перетворили в Термінатора: сплав вільнодумства і науки

Також портал "Знай.uа" писав про те, що активіст "Хорт" знищив виставку в київському метро на очах у пасажирів: відео. Раніше він був судимий за захоплення обласної адміністрації. Знамениті портрети Шевченка від ілюстратора Андрія Грєхова в київському метро були порізані за допомогою ножа.