Львів'янка стала жертвою шахрайки і добровільно віддала їй кругленьку суму грошей і коштовності.

Інцидент стався вчора, 20 лютого. Львів'янка розповідає, що в обідню пору до неї підійшла жінка, яку вона раніше не знала, і вони просто перекинулися пару-трійкою слів. Зрештою, вона пішла додому і винесла цій незнайомці сорок три тисячі гривень, півтори тисячі євро, одну тисячу польських злотих, сімдесят американських доларів і все золото, яке було в будинку.

Коли жінка отямилася і зрозуміла, що стала жертвою шахрайки, відразу звернулася в поліцію.

У зв'язку з даним інцидентом, було відкрито кримінальну справу за частиною першою статті сто дев'яностої ККУ. Дана стаття інкримінується як шахрайство. Покарання за таке правопорушення може сягати до трьох років позбавлення волі.

Популярні новини зараз
Daewoo Lanos "Next-Gen": нова версія народного автомобіля закохує в себе з першого погляду Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Змішайте банани зі сметаною і вийде торт, краще за Наполеон: рецепт без випічки Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

На даний момент співробітники правоохоронних органів встановлюють особу шахрайки.

Відомо, що у всьому світі "працюють", так звані, шахраї-гіпнотизери. Як уберегти себе від них?

По-перше, у вас повинно бути чітке розуміння, що навколо вас відбувається і для чого ви тут знаходитесь. Якщо людина викликає у вас найменшу підозру, то відразу ж йдіть.

Не дозволяйте стороннім людям на вулиці торкатися до вас. Це одна з маніпуляцій, яка може ввести людину в стан гіпнозу.

Також мова гіпнотизера-шахрая супроводжується цілим потоком різноманітних сигналів, що посилаються мімікою, жестами та інтонацією. Одні і ті ж слова, сказані тим же тоном, з тією ж гучністю, можуть надавати різний вплив.

Навіть якщо ви розумієте, що попалися на вудку шахраїв, не губіться. Будьте пильні і треба відволікти свою увагу на щось інше. І найголовніше, не довіряйте незнайомим людям.

Нагадаємо, в опалювальний період в Україні активізуються шахраї. Будьте пильні.

Як раніше повідомляв Знай.uа, українка через шахрая влаштувалася працювати касиркою і продала будинок. Псевдоіноземець попросив врятувати його друга, який віз їй купу коштовностей.

Знай.uа писав, шахраї розводять українських водіїв. Нова схема.