Експерти пояснили чому той, хто вами найбільше захоплюється без жодних вагань продасть вас.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, психолог Михайло Литвак відзначив, що фактично у кожного у житті бувають моменти, коли зустрічаєш людину, яка бувально з порогу сипле на вашу адресу шалені компліменти, а вже через деякий час "остигає" до вас та спроможна навіть зрадити у найнеочікуваніший момент.

Чому так відбувається?

Популярні новини зараз
Українці ломляться у ТЦК перед ухваленням нового закону про мобілізацію: але добровольцями "майже не пахне" ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Субсидії вам не бачити: що не враховують українці, звертаючись по допомогу Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Психолог розповів, що раптовим випадом лестощів на вашу адресу людина намагається якнайскоріше отримати від вас певне благо.

Як тільки людина задовольнив свої потреби і отримав, що хотів, маски знімаються - і більше прикидатися не потрібно.

Людина бачив у вас образ, а не реальну особу

Історія знає безліч випадків, коли зірку або відому особистість спочатку обожнюють і звеличують, а через якийсь час ці ж люди на неї ж плюють і всіляко очорнюють.

Разом з тим варто відзначити, що відома українська співачка Анна Седокова, яка зараз живе і працює в Росії, не може прожити і дня без нових знімків в Instagram. Нещодавно знаменитість похвалилася спільною піснею з ST під назвою "Спички". Так, артистка раніше вважала, що трек присвячений їй, однак, як виявилося, репер написав деякі рядки дружині.

Кілька днів тому, я запитала у @st_stoizsta ,про кого ця пісня. Про дружину або ту дівчину, яка з'явилася у нього ( У його вигаданого героя ), без якої його герой не хоче повертатися в "двушку". Я правда вважала, що він не хоче повертатися в двокімнатну квартиру, де його чекає дружина, без тієї, хто йому став дорогою, а ST мені сказав, що це слова для дружини. Втрачене царство - це про їх шлюб ( ми, до речі, зробили пристойну версію, як ви і просили, вона доступна за посиланням у мене в сторіз ). хм, а я одна вважала, що ці слова для іншої дівчини? Про кого пісня? #СІРНИКИ", - поділилася емоціями Седокова.

Фолловери не пройшли повз та відразу ж взялись коментувати взялись коментувати допис співачки.

"Я теж думала що про дружину", "Я відразу зрозуміла, що для дружини 🌹і про втрачене царство і про все 😊", "Це всього лише говорить про те, яке різне мислення у чоловіків і жінок🤔🤔", "Цей трек просто бомба 👍🔥🔥🔥💣💥", "Нехай він сам і скаже дружині. Навіщо ви?".

Нагадаємо, Каменських видала секрети у ліжку.

Як повідомляв "Знай.ua", Лобода зрадила Ліндеманну зі смаглявим красенем.

Також "Знай.ua" писав, що Лорак перетворилася на ніжну зефірку з глибоким декольте.

Як вийти з депресії