Всесвітньо відома провидиця Ванга давала багато передбачень, практично усі з яких мали здатність збуватися, прогноз з приводу долі України не став виключенням.

Якщо провести паралелі між подіями що відбуваються зараз в Україні і тим, що колись говорила Ванга, то можна зробити висновок – новий президент України в 2019 році не буде схожим на своїх попередників.

вибори в Україні
вибори в Україні

Ванга відзначала, що в 2019 році на Україні не припиниться конфлікт, а до влади прийде президент з народу. Наприклад, деякі українці бачать шоумена Володимира Зеленського своїм президентом.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте 3G в Україні більше не буде: до чого готують мобільні оператори Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку Олена Зеленська здивувала українців своїми ногами, але пояснила, чому так сталося
Показати ще

Володимир Зеленський
Володимир Зеленський

Він прийшов не з політики, ніколи не займав політичних постів, користується всебічною підтримкою у населення, відомий у всій країні і за її межами.

Ванга уточнювала, що ця людина буде висувати свою кандидатуру на пост президента, тому що втомилася від порожніх обіцянок, брехні і бездіяльності.

Нагадаємо, останнього унікального карпатського мольфара Михайла Нечая вбили влітку 2011 року. Однак ще до своєї смерті він передбачив події в Україні на роки вперед.

Вибори в Україні
Вибори в Україні

Новина про смерть легендарного мольфара шокувала українців. Досі невідомо, чому це сталося насправді. Цілком очевидно, що звичайний на перший погляд 81-річний дідусь знав занадто багато і тому його вбивцею міг стати як релігійний фанатик, так і хтось, бажаючий помститися старця.

Як повідомляв раніше Знай.ua, відома нетрадиційна цілителька, парапсихолог і екстрасенс знала, як закінчиться війна в Україні.

Журналісти роздобули пророцтво Джуни, зроблене нею незадовго до своєї смерті в 2015 році. Провісниця запевняла, що світова криза не затягнеться – достатньо трохи потерпіти і все рано чи пізно налагодиться, варто лише почекати.

Також Знай.ua писав про те, що слова афонських старців вже давно сприймають як істину, ніби їх устами промовляє до нас сам бог.