Найманці так званих "ДНР" та "ЛНР" знову дали про себе знати. З'явилася інформація, що в підвалах луганських бойовиків "зник" сербський головоріз Урош Првулович, який воював у складі формувань терористів.

Про зникнення стало відомо завдяки повідомленням "Сегодня".

Бойовики "ДНР"
Бойовики "ДНР"

Про зникнення "добровольця з Сербії" Уроша Првуловича повідомила його дружина Олена. За її словами, чоловік (за деякими даними, просто співмешканець) зник три місяці тому. Првулович є "військовослужбовцем" бандформування, відомого як 7-а окрема мотострілецька бригада "ЛНР". Він прибув на Донбас ще в 2014 році і брав участь в боях під Дебальцеве.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Варто також нагадати той факт, що війна на Донбасі залучила на території України велику кількість візитерів з інших країн. Найбільше найманців приїхали з Росії.

"Мій чоловік зник три місяці тому. Зв'язку з ним немає. В роті сказали, що відвезли його на бесіду в комендатуру Луганська. Розмова явно затягнулася", — написала дружина в соцмережах.

За її словами, і в комендатурі, і в "МГБ", де міг опинитися серб, їй пояснили, що такої людини "немає і не було".

"Командири мого чоловіка також воліють мовчати про подію", — пише жінка, зазначаючи, що зараз вона залишилася одна з маленькою дитиною на руках.

Варто нагадати, що всю свою міць і професійні якості путінським окупантам продемонстрували українські захисники. Такий випад змусить терористів двічі подумати, перш ніж вплутуватися в зіткнення з воїнами ЗСУ.

У прес-центрі Операції Об'єднаних сил повідомляють, що в районі проведення ООС на Донбасі десантники ВСУ відточували майстерність стрибків з парашутом. Тренувальні штурмові маневри виконували вночі і вдень.

Нагадаємо, колишній кримський отаман Акімов розкаявся і відрікся від Путіна: розвалили все, якась біда.

Як повідомляв Знай.uа Путіну відправили посилку з Горлівки: два автобуси мертвих окупантів.

Знай.uа писав, Путін готовий вимкнути інтернет в Росії.