Бойовики виселяють на мороз сім'ю з дітьми, якій нещодавно вручили орден.

Батько сімейства до анексії був начальником порту і отримав службове житло на першій лінії біля моря.

Про це передають РосЗМІ.

У 2004 році біля їх осель почали зводити готель. Спочатку родині пропонували з'їхати, але при підрахунку вартості житла, рішуче передумали.

Популярні новини зараз
Комунальники масово подають до суду на неплатників: яка заборгованість вважається критичною Продасте за 8000 гривень: колекціонери влаштували полювання на особливі 5 копійок Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"До цього готелю має відношення колишній мер Судака і колишній віце-прем'єр Володимир Сєров, він особисто нам пропонував переїхати, але після того як вирішив, що всіх розселяти досить дорого, питання було знято з порядку денного", - каже мати сім'ї.

Після окупації Криму частину житла цих людей було визнано технічним.

Сергій Аксьонов
Сергій Аксьонов

В 2018 році так званий голова Криму Сергій Аксьонов нагородив сімейство орденом "Батьківська доблесть".

Через тиждень вони одержали повідомлення, що вони повинні покинути житло.

Також сім'ю звинувачують у незаконній оренді житла.

"Батько переобладнав підсобні приміщення і справно платить податки. Податкова в курсі, це все законно", - обурюється жінка.

За словами власників готелю, вони готові допомогти родині, але ті не вірять.

"Прийшли і відверто заявили, що ми заважаємо їх господарської діяльності, і вони нас звідси виселять", - каже жінка.

Варто нагадати, що Нещодавно російський дипломат Сергій Лавров заявив про те, що Україна готує чергову провокацію, в результаті якої прорветься до Керченської протоки. Також міністр закордонних справ Росії вважає, що Україна буде залучати до цієї справи НАТО.

Сергій Лавров
Сергій Лавров

Про це він повідомив під час брифінгу для представників Асоціації європейського бізнесу 21 лютого.

На його думку, Україна готує черговий прорив з порушенням правил проходження в протоку. Він буде незаконним і порушує всі заходи безпеки. За словами Лаврова, зараз опитують країни НАТО з пропозицією направити своїх представників на українські кораблі, щоб вони разом з НАТО проривалися через Керченську протоку.

Нагадаємо, Пригожин публічно підтримав Макаревича і назвав росіян ідіотами

Як раніше повідомляв "Знай.ua" Колишній кримський отаман Акімов розкаявся і відрікся від Путіна: розвалили все, якась біда

Також Знай.ua" писав про те, що Путінський відморозок розповів, як вбивав українців: одкровення найманця з'явилися в мережі