В одній з лікарень міста Ізмаїла (Одеська область) сталося вбивство. Як з'ясували журналісти "Фрази", "побутової" конфлікт між пацієнтами призвів до смерті одного з них.

Як передає прес-центр одеської обласної поліції, два сусіда по палаті ‒ 28-річний житель Ізмаїла і 53-річний житель Болградського району щось не поділили між собою. Словесна перепалка закінчилася тим, що чоловіки спустилися у внутрішній дворик лікарні з метою остаточного з'ясування відносин.

поліція
поліція

Повідомляється, що під час бійки старший "товариш" витягнув ніж і завдав своєму опоненту кілька ударів в область живота. Незважаючи на всі зусилля медиків, врятувати життя потерпілому не вдалося.

Популярні новини зараз
Змії пішли в атаку на українців: як запобігти укусам і чи існує ефективний антидот "Війна в Україні завершиться несподівано" – пророцтво монаха з гори Афон Не дуже "стародавня", але безбожно дорога: як виглядає монета в 50 копійок, яка може озолотити ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити
Показати ще

Наразі правоохоронці з'ясовують всі обставини інциденту. Зловмиснику загрожує тривале тюремне ув'язнення.

Раніше ми писали, що п'ятнадцятирічний хлопець з Астрахані вирішив покінчити життя самогубством. І зробив він це в прямому ефірі.

Ситуація розвивалася наступним чином. Хлопець під час шкільних уроків написав записку, в якій виклав свою історію нещасних почуттів. Через нещасну любов підліток дуже страждав і, швидше за все, зрозумів, що йому не під силу подолати. Після уроків він прийшов додому, взяв ключі від батькіської машини і поїхав на трасу. Уточнюється, що все, що відбувається хлопець знімав на камеру, тобто був у прямому ефірі. Далі і сталася трагедія.

Підліток вилетів на зустрічну смугу і врізався в КАМАЗ. Юнак загинув на місці від травм, несумісних з життям. Останні слова хлопця були наступними: "Я зараз розіб'юся, я люблю тебе, пробач!"

Також ми писали, що у Харкові сталася кривава трагедія. Так, 11 лютого, невідомий позбавив життя таксиста. Відомо, що загиблий був водієм автомобіля "Hyundai" державний знак "АХ1898ВА". Після скоєння злочину підозрюваний зник.

Нагадаємо, невідомий отрута ледь не убив десятки українців на борту літака.

Як повідомляв Знай.uа, знайшли тіло зґвалтованої й убитої військовій: родичі вимагають смертної кари.

Знай.uа писав, молоду співачку в положенні вбили прямо на сцені: відмовлялася встати.