В Україні за весь період незалежності не було зафіксовано жодного випадку смерті від вакцин.

Про це зазначила на своїй сторінці у Фасебоок Уляна Супрун.

Зокрема, виконувачка обов'язків Міністра охорони здоров'я відзначила, що після кожної вакцинації ваш лікарі зобов'язаний фіксувати стан здоров'я, і про будь-які порушення негайно повідомляти лабораторні центри. Крім того вона додала, що в Україні ще не було зафіксовано жодного смертельного випадку смерті від побічної дії вакцини.

"Протягом 30 днів після вакцинації кожен випадок реакцій, що не входить в очікувані для цієї вакцини, обов'язково фіксується лікарем. Інформація передається в лабораторні центри на національному рівні, де досліджується взаємозв'язок між ним та вакциною, - повідомила в.о. міністра охорони здоров'я України Уляна Супрун. - 30 смертей від кору - це факт. Жодного випадку смерті від вакцин в Україні не було зафіксовано за весь період незалежності. це теж факт", - написала вона в Facebook.

Популярні новини зараз
"Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну На ТЦК чекає колапс: терміни поставили в глухий кут Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Разом з тим варто відзначити, що пацієнтам з дитячими візочками забезпечать доступ до відвідування полікліник та амбулаторій міста Києва. Суд зобов’язати Київську міську раду облаштувати майданчики для візків біля медичних закладів Святошинського та Дарницького районів.

Такого справедливого судового рішення домоглася не Уляна Супрун, а матусі спільноти "Київ дружній до батьків та малюків".

Батьки подали позов про визнання протиправною заборону заходити із дитячими візочками у центри первинної медико-санітарної допомоги Голосіївського, Святошинського та Дарницького районів столиці.

7 лютого 2019 року адміністративний апеляційний суд міста Києва частково задовольнив вимоги батьків.

Було вирішено зобов’язати Київську міську раду облаштувати майданчики для візків біля амбулаторій Святошинського та Дарницького районів.

Нагадаємо, в Україні з'явиться нова професія.

Як повідомляв "Знай.ua", у Львові масове поповнення в лікарнях.

Також "Знай.ua" писав, що в Уляни Супрун з'явилася конкурентка.

У чому звинувачують Уляну Супрун: правда чи брехня