Росія пустить потяги в окупований Крим через скандальний Керченський міст в кінці року.

Про це повідомляють ЗМІ.

Зокрема, окупанти заявили, що перший потяг по Кримському мосту до півострову прибуде вже 8 грудня.

"Дата визначена. І немає жодних сумнівів, є повне розуміння, що 8 грудня перший поїзд прийде до Криму. Зазвичай продаж відкривається за 45 діб, але є домовленість, що квитки (на поїзди до Криму) почнуть продавати за 90 днів від 8 грудня", – сказав "начальник дирекції з обслуговування пасажирів" т.зв. "Кримської залізниці" Володимир Резніченко.

Популярні новини зараз
Подорожчання майже на 40%: українців чекає "сюрприз" у платіжках Українські пенсіонери отримають по 500 гривень "бонусу": хто у списку "літніх" щасливчиків Німеччина вводить суворі обмеження: як це вплине на українців Чому українцям необхідно заповідати майно вже зараз та як це зробити правильно
Показати ще

Крім того він розповів, що перевезеннями на анексовану територію займатиметься спеціально створена компанія. Експерти відразу ж зазначили, що окупаційна влада пішла на створення спеціальної компанії через Західні санкції, яка відразу ж обрушаться на перевізника.

"Це буде підприємство з материка, господарі рухомого складу. Ми ("КЗД") будемо розпоряджатися тут інфраструктурою, яка є, і організовувати тут роботу", – пояснив він.

Разом з тим варто відзначити, що нещодавно російський дипломат Сергій Лавров заявив про те, що Україна готує чергову провокацію, внаслідок якої прорветься до Керченської протоки. Також міністр закордонних справ Росії вважає, що Україна буде залучати до цієї справи НАТО.

На його думку, Україна готує черговий прорив з порушенням правил проходження в протоку. Він буде незаконний та порушуватиме всі заходи безпеки. За словами Лаврова, зараз опитують країни НАТО з пропозицією направити своїх представників на українські корбалі, щоб вони разом із НАТО проривалися через Керченську протоку.

Крім того варто додати, що "руського миру" у Криму вже зрікаються навіть його найпалкіші прихильники. Сьорбнувши політики узурпатора Путіна, люди, навіть колишні бойовики і "отамани", визнають: президент-агресор творить невимовний жах на окупованих територіях, і жити там неможливо.

Як повідомляється, п'ять років тому кримський отаман Сергій Акімов був прихильником російської влади в Криму. За це навіть медаль отримав від Росії. Однак тепер погляди Акімова круто змінилися. Він конфліктує з місцевими чиновниками і зізнається, що йому при Україні жилося краще.

[quote author=""]"Вони

Нагадаємо, кримський міст перетворився на пам'ятник людській тупості.

Як повідомляв "Знай.ua", стало відомо, скільки силовиків зрадили Україну при захопленні Криму.

Також "Знай.ua" писав, що Путін "охрестив" українців у Севастополі.

Керченський міст скоро впаде? | Крим.Реалії ТБ