З'явилася інформація, що в Херсоні тепер є вулиця, яка носить ім'я вбитої активістки Катерини Гандзюк. Так, на честь загиблої активістки місцеві депутати змінили назву вулиці Лютеранської. Варто зазначити, що саме на цій вулиці розташовано обласне управління поліції.

Про це стало відомо завдяки повідомленням місцевих користувачів мережі, які активно коментують рішення міської ради.

"Херсонська міська рада тільки проголосувала за зміну назви однієї з центральних вулиць міста Херсон на вулицю імені Катерини Гандзюк. За дивним збігом на цій вулиці знаходяться обласні ГЛАВКи м*сорів і СБУ. На фото збірний образ підгоряння у місцевого м*сорья", - прокоментував активіст Роман Синіцин.

Популярні новини зараз
Українців почнуть жорстоко перевіряти: кому варто приготуватися Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки Українцям пенсійного віку нададуть тимчасову допомогу: які документи потрібно подати Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло
Показати ще

Зазначимо, що за перейменування вулиці Лютеранської проголосувало більшість депутатів міської ради. Жодного голосу проти.

Варто нагадати, що вночі в п'ятницю, 22 лютого, невідомі проникли в квартиру голови ради Лабораторії законодавчих ініціатив і подруги вбитої Катерини Гандзюк Світлани Матвієнко. Незважаючи на те, що незаконне проникнення підлаштували під пограбування, цінні речі не чіпали і лише розклали по квартирі, розповіла активістка на своїй сторінці в Facebook.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що з'явилася інформація про те, що звільнений під заставу голова Херсонської обласної ради Владислав Мангер залякує свідків. Так, в цьому впевнений батько вбитої активістки Катерини Гандзюк Віктор. Про це Віктор Гандзюк розповів українським журналістам. Крім того, батько Гандзюк розповів, що багато свідків отримують погрози і деякі з них бояться продовжувати давати показання.

Нагадаємо, батьку Катерини Гандзюк погрожують: державну охорону не передбачено.

Як повідомляв Знай.uа з проломленим черепом і жахом в очах: дика трагедія в Житомирі отримала продовження.

Знай.uа писав, у справі Гандзюк з'явився ключовий підозрюваний: заховали подалі.