Найпопулярніший світовий відеохостинг YouTube відключив монетизацію для шкідливих відеороликів, які підтримують рух проти вакцинації. За даними BuzzFeed News, ці відео є прямим порушенням правил сайту.

YouTube заявив, що подібні відео підпадають під його політику, яка забороняє монетизацію відео з "небезпечним і шкідливим" контентом.

"У нас є суворі правила, які визначають, які відео ми дозволяємо показувати рекламу, а відео, що рекламують анти-прищепний контент, є порушенням цих правил", - сказали там.

Популярні новини зараз
Часу залишилось обмаль: треба встигнути зробити це з трудовими книжками Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну
Показати ще

Дії сайту стали реакцією на запит BuzzFeed News, журналісти якого помітили, що при пошуку відео, критикують вакцинацію при запитах "безпечні вакцини" і "імунізація". Пізніше сім рекламодавців заявили, що не знали, що їх рекламу показують на відео з таким контентом. Серед них була і фармацевтична компанія "Nomad Health".

Нагадаємо, раніше Супрун спробувала розвіяти страшний міф про вакцини: це факт.

В Україні за весь період незалежності не було зафіксовано жодного випадку смерті від вакцин.

Про це заявила на своїй сторінці в Фейсбук Уляна Супрун.

зокрема, виконувач обов'язків Міністра охорони здоров'я зазначила, що після кожної вакцинації ваш лікарі зобов'язаний фіксувати стан здоров'я, і про будь-яке порушення негайно повідомляти лабораторні центри. Крім того вона додала, що в Україні ще не було зафіксовано жодного смертельного випадку смерті від побічної дії вакцини.

7 лютого 2019 року апеляційний адміністративний суд міста Києва частково задовольнив вимоги батьків.

Було вирішено зобов’зобов'язати Київську міську раду облаштувати майданчики для колясок біля амбулаторій Святошинського і Дарницького районів.

Нагадаємо, в Україні з'явиться нова професія.

Як повідомляв "Знай.uа" у Львові масове поповнення в лікарнях.

Також "Знай.uа", у Уляни Супрун з'явилася конкурентка.