Нещодавно в процесі пограбування у Харкові підірвали банкомат "ПриватБанку". Сталося це вночі, 22 лютого. У МВС повідомляють, що поліція приїхала протягом 5 хвилин, проте грабіжники встигли втекти.

У зв'язку із цим представники "ПриватБанку" звернулися до українців після вибуху банкомату. Офіційну заяву щодо перебігу розслідування та засобів безпеки зробив прес-секретар Олег Серга.

Олег Серга зазначив, що "ПриватБанк" уже встановив спеціальні пристрої, які захищають користувачів від скімінгу. Скімінг - спосіб шахрайства, коли зловмисники викрадають інформацію з магнітної стрічки на картці, а також її пінкод, а тоді роблять дублікат картки і знімають з неї гроші. Також Олег Серга сказав про те, що після інциденту, який трапився у Харкові, у "ПриватБанку" з'явилась ще одна проблема, і вони будуть вирішувати її методом впровадження приладів проти вибухів.

Популярні новини зараз
Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Раніше ми писали, що комісія, яка часом справляється під час оплати карткою, суперечить правилам міжнародних систем і просто здоровому глузду — карткові розрахунки в магазинах і сервісної мережі повинні бути безкоштовними. Так прийнято не тільки в Україні, а в усьому світі.

При цьому українські торговці часто перекладають свою комісію на покупців. І дана ситуація вже переростає у справжній скандал.

Нагадаємо, що державний "ПриватБанк" готовий віддати 50 тисяч гривень кожному, хто надасть інформацію правоохоронцям про пограбування банкомату в Харкові, яке було скоєно 22 лютого.

Повідомляється, що в ніч з четверга на п'ятницю у Харкові невідомі зловмисники за допомогою спеціальних засобів підірвали банкомат фінансової установи, який розташований у приміщенні госпіталю на вулиці Врубеля.

Як повідомляв портал "Знай.uа": курс валют після вихідних ощасливить українців: долар і євро втрачають могутність.

Також "Знай.uа" писав, що Нацбанк вигадав український біткойн: проект е-гривня на завершувальній стадії. Практичний пілотний проект запуску е-гривні вже завершено.