Крим несподівано потрапив у сніжний полон. Саме на півострові цими вихідними стовпчики термометрів показали найнижчі позначки.

Так, 23 лютого денна температура повітря опустилася до позначки у -6 градусів. 24 лютого теж спостерігається "мінус", до того ж більший, аніж у інших українських регіонах.

Анексований півострів тоне в снігу, настільки сильному, що комунальники не встигають розчищати вулиці, передають "Крим. Реалії".

Складно повірити, проте ще 22 лютого у Криму була майже весняна погода, а стовпчики термометрів завмирали на позначці у +10 градусів. Втім, буквально за добу вся погодна картина різко змінилася.

Такий вигляд має засніжений Сімферополь.

Популярні новини зараз
Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Є чим пишатися: який вигляд має перший український позашляховик, який плутають з іномаркою Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів
Показати ще

Окрім снігу, дороги вкрила ожеледиця. Так, приміром, у Керчі окупантам не вистачає піску для посипання вулиць.

У Керчі – ожеледиця, не вистачає піску: дивіться відео

Рятувальники попередили про високий ризик аварійних ситуацій у Чорному і Азовському морях.

У Севастополі 23 лютого товщина снігового покрову в середньому сягнула 10 – 15 сантиметрів. Схоже там не очікували на сніг у лютому: комунальники посилено розчищають центр міста, а на околицях самі містяни посипають дороги піском.

Нагадаємо, що похолодання в Україні, яке розчарувало нас після теплих днів, виявилося лише невеликим «системним збоєм» наближення весни, яка впевнено крокує по Україні. Можна ховати шапки і теплі шарфи і починати дихати на повні груди – синоптики пообіцяли потепління.

В Українському Гідрометцентрі прогнозували, що в неділю, 24 лютого, у Києві вдень максимальна температура повітря складе -3 градуси, у неділю — +1, а в понеділок — +6.

У столиці в найближчі дні буде мінлива хмарність, істотні опади не очікуються, повідомили в Укргідрометцентрі. За даними синоптиків, у суботу вдень температура складе -3…-5 градусів. У неділю вночі прогнозується -5…-7, а вдень — -1…+1. У понеділок нічна температура очікується -1…-3 градуси, а денна — +4…+6.

Як повідомляв Знай.uа, погода на вихідні: температурні гойдалки українців змусять понервувати.

Також раніше портал Знай.uа повідомляв, що українців попередили про небезпечну погоду.