Усе найважливіше та найцікавіше, що публікувалося сьогодні, 25 лютого.

Вони відчували: загиблі в Карпатах туристи напередодні залишили моторошні послання

Сталася трагедія в Карпатах. Загинули туристи, які пішли на гору Піп в Іван у хуртовину. Відомо, що в групі було восьмеро людей: двоє замерзло на смерть, двох живих, але обморожених спустили вниз рятувальники.Постраждалих медики доправили до Верховинської районної лікарні.Стан обох чоловіків середньої важкості.Основна їх травмва - обморожені пальці.Один із потерпілих залишився у лікарні, інший вирішив лікуватися у себе вдома, в Коломиї. Інші четверо все ще знаходяться на горі.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Якою буде погода у травні для українців: чи ховати парасольки та куфайки після квітневих дощів Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними
Показати ще

У мережі показали, як прощається з життям Кримський міст: однозначно кінець

Один з жителів анексованої Керчі виклав в мережу відео з мостом і розповів новини про будівництво залізничної його частини. Незважаючи на закінчення будівництва конструкції, російські автомобілісти не поспішають на окупований Кримський півострів, про що говориться в повідомленні в соціальних мережах.

Пустельний міст блогер прокоментував таким чином: "Мости, вони ж для фоток. Економіка, рентабельність... У Ротенбергів все дуже рентабельно. Вчора каравани авто виглядали так".

РПЦ подарує Томос парафіям, які зрадили Константинополь: подробиці

На позачергових зборах Генеральна асамблея кліриків і мирян російської екзархату в Західній Європі, більшістю голосів відмовилася від саморозпуску. Відомо, що на такому кроці наполягає Константинопольський патріархат.

Про це стало відомо завдяки повідомленням французьких ЗМІ.

За інформацією журналістів, асамблея пройшла в Парижі. З 206 учасників голосування 191 висловився проти розпуску екзархату, 15 - "за".

Тіна Кароль показала попу, як у Кім: Каменських нервово курить в сторонці

Популярна українська співачка Тіна Кароль часто ділиться з шанувальниками в соціальній мережі Instagram новими фотографіями і подробицями творчого життя. Також в мережі є кілька фан-сторінок артистки, на яких частенько з'являються її фото. Цього разу співачка показала кадр, на якому позує в чуттєвому і ніжному образі.