Наталка Діденко на своїй сторінці на Facebook повідомила, якою буде погода у вівторок. Цей тиждень зими буде останнім. На вівторок Наталка прогнозує вітряну погоду, вітер буде північно-західним, поривчастим і сильним, місцями до 15-20 м/с. Це досить сильний вітер, тому варто щільніше закутатися. Також знову повернеться мокрий сніг і пройде він майже скрізь. Однак на Південь і Захід дійде тільки ввечері. Втім, там, де пройде мокрий сніг з дощем і будуть тумани, буде і тепліше.

За прогнозом народного синоптика сильних морозів не буде, але температура знизиться. Вночі буде від 0 до 3 градусів морозу, а вдень від 0 до 3 тепла. В Києві теж пройде мокрий сніг та дощ місцями. А поривчастий північно-західний вітер створить некомфортну погоду. Вночі у столиці -1…+1, а вдень від 0 до 3 градусів тепла.

Потепління Наталка прогнозує з 4-го березня.

Народний синоптик Леонід Горбань розповів, що початок весни в Україні не принесе тепла – весняної погоди українцям слід чекати в кінці березня, а до цього часу країна залишиться у владі зимових морозів.

Синоптик розповів: "Перші сім днів березня будуть досить морозними. З 1 по 4 березня морози будуть на рівні 5-6 градусів, а нічні можуть доходити і до 9 градусів нижче нуля".

Популярні новини зараз
Громадський транспорт подорожчає для всіх, окрім пенсіонерів: скільки доведеться платити з 1 травня Реформи і прозорість: експерт розповів, чого вимагають США від України за свою допомогу Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Проте з 4 березня можливе невелике потепління і середня температура повітря вдень становитиме від 1 до 3 градусів морозу.

Прогноз погоди в містах України

Ужгород – вдень +3…+5, вночі 0…-2

Львів – вдень +4…+6, вночі -1…+1

Івано-Франківськ – вдень +4…+6, вночі -1…+1

Тернопіль – вдень +4…+6, вночі -1…+1

Чернівці – вдень +4…+6, вночі -1…+1

Хмельницький – вдень -3…-5, вночі -1…+1

Луцьк – вдень +4…+6, вночі -1…+1

Рівне – вдень +4…+6, вночі -1…+1

Житомир – вдень -3…-5, вночі -1…+1

Вінниця – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Одеса – вдень +3…+5, вночі 0…-2

Миколаїв – вдень +3…+5, вночі 0…-2

Херсон – вдень +3…+5, вночі -1…-3

Сімферополь – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Кропивницький – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Черкаси – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Чернігів – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Суми – вдень +1…+3, вночі -1…+1

Полтава – вдень +2…+4, вночі -1…+1

Дніпро – вдень +2…+4, вночі 0…-2

Запоріжжя – вдень +3...+5, вночі -1...-3

Донецьк – вдень +2…+4, вночі -1…-3

Луганськ – вдень +2…+4, вночі 0...-2

Харків – вдень +2…+4, вночі 0…-2

Київ – вдень +1…+3, вночі -1…+1

Нагадаємо, українським пенсіонерам перед виборами нададуть разову доплату до пенсії. Таку заяву зробили в Мінсоцполітики. В ході наради, в якій взяв участь і чинний український лідер Петро Порошенко, було вирішено, що в березні-квітні 2019 року пенсіонерам доплатять 2 410 гривень.

Як повідомляв портал Знай.ua, синоптики розповіли, коли в Україну прийде весна. Із Заходу через кілька днів в Україну прийде плюсова температура. Синоптики заявляють, що це буде навіть теплий циклон. Про це стало відомо завдяки повідомленням Укргідрометцентру.

Також Знай.ua писав, що Польща вже втратила лідерство серед країн, в яких українців з нетерпінням чекають. Згідно з дослідженнями фахівців, зарплати, які отримують наші громадяни за кордоном, ні в яке порівняння не йдуть з копійчаними зарплатами на українських підприємствах.

Синоптики попереджають про погіршення погоди