Стало відомо про те, що на території анексованого Криму можуть закритися всі готелі і міні-готелі. Це відбудеться через новий законопроект російської Думи (так званий "закон Хованській"), який передбачає заборону хостелів у житлових будинках. Про це пишуть кримські ЗМІ.

Варто відзначити, що такий сервіс є одним з найпоширеніших на півострові. У свою чергу кримські підприємці піддали законопроект жорсткій критиці. Вони вважають, що політика Кремля не лише завдасть удар по малому бізнесу, але і повністю викорінить туризм у Криму.

За словами представників асоціації малих готелів Криму, якщо закон буде прийнято, то десятки тисяч людей втратять роботу, а тисячі підприємців розоряться і влізуть у великі борги. У той же час туристи можуть відмовитися від подорожей без дешевого житла. Від цього знизиться прибуток ресторанів, кафе, музеїв і концертних майданчиків.

Крім того, жителі анексованого півострова скаржаться, що вже протягом п'яти років російська влада робить все можливе, щоб "нагнути" бізнесменів у Криму.

Популярні новини зараз
Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Тарологиня розповіла, чи впораємося ми із російськими "Цирконами" Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що один із жителів анексованої Керчі виклав у мережу відео з мостом і розповів новини про будівництво залізничної його частини. Незважаючи на закінчення будівництва конструкції, російські автомобілісти не поспішають на анексований Кримський півострів, про що говориться в повідомленні в соціальних мережах.

Як повідомляв портал Знай.uа, буквально нещодавно Україна пред'явила серйозні звинувачення російським військовослужбовцям, які були причетні до збройної агресії проти української сторони в Чорному морі. Так, росіян підозрюють у кількох злочинах, звинувачення за якими їм було висунуто згідно з ч. 2 ст. 28 і ч. 2 ст. 437 КК України.

Також портал Знай.uа писав, що глава прес-служби командування Сил спеціальних операцій Олексій Нікіфоров згадав унікальні деталі, як відбувалася окупація Криму Росією. За словами майора ВСУ, їх військову частину блокували люди, яких він знав зі служби.