Зовсім недавно, почали вирувати пристрасті навколо жіночого дуету "Анна-Марія". Дівчата пройшли в півфінал нацвідбору на " Євробачення ", більш того, стали фаворитками публіки.

Ганна та Марія Опанасюк мають досить високі шанси представляти Україну на міжнародному рівні в головному міжнародному конкурсі естрадної пісні серед країн-членів Європейського мовного союзу. Відзначимо, що вони є заслуженими артистками Крыму.

Нещодавно журналіст телеканалу АТР вирішив перевірити дует дівчат на політкоректність . Так як досить часто дівчата з'являються в специфічних і провокаційних проектах. Один з таких - "Перемога одна на всіх". У свою чергу Марія і Анна проявили неоднозначну позицію, вони підтримали ходу на День перемоги, підтвердивши це словами, що їм " все одно якого кольору стрічки на їх грудях ".

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Переказ з картки на картку будуть жорстко контролювати: як можуть заблокувати картку
Показати ще

" Ви тільки подумайте гарненько. Адже не георгіївська стрічка несе в собі якийсь сенс. Головне суть яку вона таїть в собі. Стрічку можна як надіти, так і зняти, в цьому немає ніякої складності, а ось в голові і серці зберігається пам'ять, яку ніяк не вибити і дії, які неможливо перекреслити ". - прокоментувала Анна.

На провокаційне запитання про війну України з Росією співачки явно не хотіли відповідати і намагалися красиво відійти від питання. Вони заявили про те, що в Криму це називається " АТО ".

Все-таки, чий Крим?

Протягом всієї програми звучали дуже провокаційні запитання і не менш розумні і обумані відповіді. Як Скрипіна тільки не переконували в аполітичності, журналіст не здавався. Він намагався вибити з дівчат щиросердне зізнання або причетність до анексії Криму.

«Чий Крим?», — Скрипін запитав.

«Наш», — відповіла Ганна.

«Чий «наш»?», — не відставав ведучий.

«Наш з моєю сестрою. Це наш дім, де ми народилися, почали співати, це наше улюблене місце на Землі. Чий може бути Крим, якщо ми їдемо додому через два кордони? Україна втратила Крим», — сказала Ганна.

Скрипін так само не забув і про батьків дівчат, він зазначив факт зв'язку їх рідних з анексованим Кримом. Адже батько сестер раніше працював суддею в Криму, а мати досі займає місце заступника голови Ради міністрів Республіки Крим керівника Апарату Ради міністрів Республіки Крим.

Коли дівчата почули питання про зв'язки рідних з політикою, вони невгаваючи говориои про те, що до цього вони не причетні і про політику з батьками не розмовляють.


На «Євробачення» ми збираємося їхати, а не наші батьки», всілякими методами виправдовували себе співачки.

Варто відзначити те, що їх батьки підозрюються в зраді по відношенню до України.

Нагадаємо раніше " "Знай.ua" писав про те, як фаворитки "Євробачення" підтримали Росію.
Також "Знай.ua" повідомляв про те, як дует " Анна-Марія " зганбили самих себе на інтерв'ю зі Скрипіним.
Раніше "Знай.ua" інформував про те, як Крим просить Україну забрати його назад до себе.