Новина про те, що перший потяг по залізничній частині побудованого окупантами Керченського мосту пройде 9 грудня 2019 року, змусила жителів анексованого півострову дуже довго сміятися.

Популярний блогер Кримський бандерівець опублікував на своїй сторінці в Twitter скріншот обговорення на одному з пабліків Євпаторії.

"Нарешті заживемо. Це буде прорив", "Нарешті ціни знизять, або не знизять", "Ціни знизять? Ви серйозно?", "Машиніст хто?", "Ціни підскочать", "Уже страшно! Від автомосту стало тільки гірше! Чекаємо залзіницю", "Дійсно страшно по такому "мосту" взагалі пересуватися", "Залізничне сполучення запустять — заживемо! Одразу продукти подешевшають і курж попре". написали в коментарях

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Українцям пообіцяли зробити життя трохи простішим: понад 10 тис грн на людину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Постійна процедура більше не буде катуванням: українцям пояснили прості рішення щодо лічильників
Показати ще

"Грандіозне відкриття" окупантів було не менш грандіозно висміяне в мережі.

Нагадаємо, що один з жителів анексованої Керчі виклав в мережу відео з мостом і розповів новини про будівництво залізничної його частини. Незважаючи на закінчення будівництва конструкції, російські автомобілісти не поспішають на окупований Кримський півострів, про що говориться в повідомленні в соціальних мережах.

Пустельний міст блогер прокоментував таким чином: "Мости, вони ж для фоток. Економіка, рентабельність... У Ротенбергів все дуже рентабельно. Вчора каравани авто виглядали так".

Кримський міст
Кримський міст

Крім цього, чоловік розповів новини про будівництво залізничної його частини: "Там, де був кран козловий, поставили три металоконструкції на тимчасові опори. Металоконструкції тільки низ – верху поки немає. На острові Тузла розібрали козловий кран".

Як повідомляв портал "Знай.uа": незабаром в Україні з'явиться платна дорога і жителям нашої країни озвучили приблизну вартість проїзду по ній.

Також "Знай.uа" писав, що на окупованому півострові на ці вихідні температура впала до несподіваного мінімуму, а також випало багато снігу. Опади настільки сильні, що комунальники просто не встигають чистити вулиці.